100% Dansk webshop - Af hjertet Tak for din støtte.

Velkommen til os med kæledyr Læs mere her

Artikler om kæledyr - Læs dem her

FÅ EN GRATIS AKTIV MADSKÅL

Til en værdi af 299,- når du køber en *stor pose foder fra Hill's tørfoder til hunde.

Zupreem pellets, fuglefoder til fugle i alle størrelser - med den naturlige smag

Zupreem pellets, fuglefoder til fugle i alle størrelser - med den naturlige smag

Jacob N. Masters |

Hvad er ZuPreem pellets?

Pellets er en  formuleret diæter, der er lavet specifikt til behovene for hver fugleart. De indeholder en blanding af frø, korn, frugt og grøntsager. Pellets inkluderer også alle de nødvendige niveauer af vitaminer, mineraler, proteiner, fedt, aminosyrer og andre næringsstoffer, som din fugl har brug for at forblive sund. Pellets er også mindre i fedt end frø, så de er bedre for din fugls lever og hjerte-kar-system.som din fugl har brug for at forblive sund.

Køb Zupreem pellets online herKøb Zupreem online i dag hos Uswithpets.dk - klik her 

 

Hvorfor er pellets fra ZuPreem det bedst til din fugl?

Pellets er meget sundere end frø eller hjemmelavede diæter til fugle, fordi de leverer en komplet daglig ernæring i håndterbare portioner. Hvis din fugl spiser den portionsstørrelse af pellets, der anbefales til dens art hver dag, kan du med pellets fra Zupreem være sikker på, at den får alle de næringsstoffer, han har brug for, for at holde sig sund og rask.

Selvom du kan tilbyde små fugle friske grøntsager og frugter til din fugl for at give variation og smag, så vil det sammen med en kost bygget på frø ikke altid være en komplet og afbalanceret ernæring som pellets.

Pellets er formuleret baseret på resultater fra videnskabelige undersøgelser, der bestemmer fuglenes ernæringskrav; således tager de gætteriet ud af fodring og frø gør også ens fugls kost meget fed og det er ikke noget fugle i fangeskab på samme måde som i naturen kan forbrænde.
 

Hvorfor kommer de i forskellige former og størrelser?

Ligesom mennesker har fugle præferencer i form og størrelse på mad. Typisk foretrækker mindre fugle pellets i mindre størrelse, mens større fugle foretrækker større pellets. Der er dog nogle små fugle, der kan lide store pellets og nogle store fugle, der kan lide små pellets. Fugle har ofte form præferencer i pellets, hvor nogle foretrækker runde, kugleformede pellets og andre foretrækker længere, fladere formede pellets. At tilbyde fugle en række forskellige formede pellets giver dem mulighed for at træffe et valg, så de kan vælge, hvad de bedst kan lide.
Se eventuelt denne video omkring "Lad fuglen vælge" hvor Dr. Laurie Hess, DVM, Diplomate ABVP (Avian Practice) fortæller om hvordan man får ens fugl til, at spise pellets ved at lade den vælge selv.


Hvad gør en god diæt til fugle?

Ideelt set skal enhver fugl have en pelleteret diæt. Pellets er en ernæringsmæssigt komplet mad, der er specielt formuleret til fugle og bør udgøre mindst 60% af din fugls daglige foder.

Den anden del af din fugls diæt kan komme fra mad såsom frugt og grøntsager. 

Gode ​​frugter og grøntsager til fodring inkluderer appelsin, gul og rød frugter, der er en kilde til vitaminer A. Disse inkluderer melon, sød kartoffel, papaya, rød og gul peber, gulerødder, mango osv. Husk, at disse fødevarer bør fodres i små portioner.

Er frø det bedste for min fugl?

I naturen ville vores fugle spise frø, frugt & grønt, så frø er en stor del af ens fugl naturlige foder og derfor kan de som art nemt leve på frø, men når vi fjerner dem fra deres naturlige miljø, så fjerner vi også deres naturlige mulighed for motion, som kommer igennem flyvning, som er noget de fleste private ikke kan tilbyde dem i samme omfang som de ville have i naturen, det er ikke umuligt, men svært. I naturen kan fugle nemt kunne flyve 5-20 km om dagen for at skaffe føde - ikke de flyver 10km den ene vej og hjem igen, men de vil have et meget store område og behov for at flyve længere før de finder føde. 

Og den manglende motion er en af de store faktorer til hvorfor frø ikke behøver være det rigtige for ens fugl - selv med en rigtig god flø blanding som dem vi sælger her. Din fugl vil ofte få en masse kalorier som den ikke vil kunne nå at benytte og det er her Pellet som dem fra Zupreem kommer ind, de er fyldt med de vitaminer, mineraler og din fugl skal bruge for, at holde sig sund, men de har mindre kalorier, som gør de ikke behøver helt samme motion som i naturen - ikke sagt de ikke skal have motion, vi anbefaler på det kraftigste din fugl kommer ud og flyve dog og gerne flere gange. 

Så da frø for det meste har meget fedt i sig og mangler de essentielle næringsstoffer, som fuglene har brug for, svarer det lidt til, at vi spiser junkfood ved hvert måltid.

Selvom vi muligvis kan opretholde en normal vægt, så er chancerne for, at vi ville blive overvægtige med alt fedt meget større og vi ville bestemt ikke være særlig sunde over tid.

Du kan også se denne film som er på engelsk, hvor Dr. Laurie Hess. fortæller om forskellen på frø og Pellets.  

Og hvem er lige Dr. Laurie Hess tænker du nok.. Dr. Hess er ejer og medicinsk direktør for Veterinær Centeret for Fugle & Eksotik i Bedford Hills, New York. Hun er tidligere præsident for Association of Avian Veterinarians og aktivt medlem af Association of Exotic Mammal Veterinarians and Association of Reptilian and Amphibian Veterinarians.

I øjeblikket er hun fugl og eksotisk kæledyrblogger for petMD.com og VetStreet.com og holder foredrag, både nationalt og internationalt om eksotisk kæledyrspleje.

Dr. Hess har offentliggjort adskillige artikler og blogindlæg om fugle og andre eksotiske arter og er seniorredaktør for Journal of Avian Medicine and Surgery og gæste-editor for Journal of Exotic Pet Medicine, Veterinary Clinics of North America (Exotic Animal Series) og af Exotic DVM Magazine.
Så hun er ikke lige hvem som helst ;-)

Vil du læse mere om Dr. Laurie Hess kan du gøre det her

 

Tip til hjælp til at konvertere din fugl fra frø til ZuPreem pellets

At få din fugl til at spise pellets kan være udfordrende og kan tage lidt tid. Giv dog ikke op!
Det er ikke altid en nem opgave at konvertere din fugl fra frø til pellets. Men at skifte til en pelleteret mad er indsatsen værd for din fugls sundhed og velvære. De fleste aviær dyrlæger med erfaring om fugle, anbefaler en pellet baseret diæt for at holde din fugl sund, tilskynde til et stærkt immunsystem og fremme et generelt godt helbred.
Og der er hjælp at hente her og vi har beskrevet 3 forskellige måder du kan konvertere fra en frø baseret diæt til en pellets baseret diæt, så det er bare at finde den der passer dig og din fugl også ellers i gang ;-)
For alle metoderne gælder det er altid at sørge for, at din fugl har adgang til frisk, rent vand; nogle fugle drikker mere under konverteringsprocessen.

Husk, at det kan tage nogen tid at konvertere din fugl, men det er umagen værd i et langt, lykkeligt og sundt liv.

Den hurtige...

Ved hjælp af godbidder og faste foder rutine den kender, kan du flytte mellem gammel mad, til pellets.

Vælg denne plan
hvis din fugl er:

De fleste arter
Enhver alder
Kan godt lide godbidder
Accepterer let mad

Langsomt & sikker

I løbet af en uges tid skifter din fugl gradvist fra sin gamle mad til en ny pellets baseret foder.

Vælg denne plan
hvis din fugl er:

En Conure eller større
Over 3 år gammel
En fodføder
En genert personlighed

Lad din fugl vælge

Vælg tre typer pellets, og lad din fugl vælge sin nye pellets baserede foder - hurtigt og uden ugers overgang.

Vælg denne plan
hvis din fugl er:

Cockatiel eller mindre
Under 3 år gammel
Jordfodringsarter
Finger tam

 

Afgiv din kommentar

Bemærk alle kommentarer skal godkendes før man ser dem på siden.