100% Dansk webshop - Af hjertet Tak for din støtte.

Velkommen til os med kæledyr Læs mere her

Artikler om kæledyr - Læs dem her

FÅ EN GRATIS AKTIV MADSKÅL

Til en værdi af 299,- når du køber en *stor pose foder fra Hill's tørfoder til hunde.

Optjen loyalty points hos Os med kæledyr

loyalty points 

 

Pet-Point's, loyalty points, medlemsrabat, ja kært barn har mange navne, men sumo somara er, at du når du handler hos Os med kæledyr optjener op til 8% på stort set alt du køber, disse loyalty points kan du så benytte næste gang du handler hos Os med kæledyr eller samle sammen og så opspare nok loyalty points til en hel pose foder eller hvad I lige står og mangler. 

Hvad går vores loyalty program ud på?

Vores loyalty program er i sig selv, meget simpelt, der er 4'er forskellige niveauer som du automatisk opgraderes til alt efter hvor meget du handler hos os og kræver kun du handler, er med på vores nyhedsbrev og er oprettet som medlem hos Os med kæledyr, så vil du når du køber noget optjener det vi kalder loyalty points, som er loyalty points som du kan bruge til at betale for det du i fremtiden skal handle hos Os med kæledyr. du kan altså ikke få dem udbetalt eller bruge dem hos andre end Os med kæledyr og du har hele 6 måneder fra de er optjent til at bruge dem. 

Altså ikke noget med du kun kan købe det vi bestemmer, nej hos os kan du købe lige hvad du vil på Os med kæledyr med din optjente medlemsrabat - med meget få undtagelser.

Lidt fakta og betingelser om loyalty points
- Alle der er medlem af Os med kæledyr der ikke betaler med et Forbrugsforeningskort eller andet rabatkort kan optjener loyalty points.

- Du optjener IKKE loyalty points på et abonnement / fast levering hos os, da det er 2 forskellige systemer, som pt. ikke snakker sammen.

- Man skal benytte dem inden for 6 måneder ellers udløber de points man har optjent of oprettet.

- Du SKAL modtage vores nyhedsbrev for, at optjene loyalty points.

Betingelser for medlemsrabat
- Du optjener loyalty points på stort set alle produkter, men der vil være undtagelser.

- Man optjener kun loyalty points på ordre på over 100 kr og der kan ikke rundes op.

- Det er heller ikke tilladt at optjene loyalty points på andres indkøb.

Os med kæledyr forbeholder sig ret til øjeblikkeligt at ophæve et medlemsskab af vores hjemmeside og loyalty kluppen og alle tilhørende rettigheder, hvis ordningens vilkår og betingelser ikke overholdes. Misbrug af rabatkortet kan medføre permanent ekskludering af vores hjemmeside og loyalty klub, og dermed også, at vi inddrager dine opsamlede potemærker.

Det du så optjener, kan være lidt forskelligt fra vare til vare, men normalt er det en fast % du optjener på alt - dog med få undtalser som medicin, dyr og andre produkter, hvor det ikke er muligt eller tilladt.

- Du eneste du ikke kan, er at tage din loyalty points med dig eller få dem udbetalt i kontanter m.m. du skal altså bruge dem på Os med kæledyr.

- Du skal bruge dine loyalty points inden der er gået 6 måneder fra den dato du er optjent, ellers vil de udløbe og blive slettet fra din konto.


Så det er svært at finde et minus ved vores loyalty points ordningen, så det er bare at komme igang med at købe ind og optjene loyalty points i dag :-)

Du kan altid følge med i hvad du har opsparet ved at klikke på det lille ikon nederst i venstre hjørne.

Og det er også her du lavet de rabatkoder, som man skal benytte til at bruge de optjente loyalty points, som du gør ved at:

Skulle du have nogle spørgsmål som du ikke kan finde svar på under vores "FAQ" er du altid til velkommen til at tage fat på os på chatten eller sende os en mail på kundeservice@osmedkaeledyr.dk


Med venlig hilsen
Os med kæledyr