Gå til indhold
GRATIS FRAGT* TIL PAKKESHOP OVER 275KRGratis fragt til pakkeshop ved køb over 275,-

BILLIG FRAGT, HURTIG KUNDESERVICE & 30 DAGES FORTRYDELSESRET

Ja hos Osmedkæledyr.dk gør vi alt for sikre dig en billig handel så ikke nok med vores priser altid er gode, så får du også billig fragt, hurtig kundeservice & hele 30 dages fortrydelsesret.

Gratis eller Billig Fragt
Hos Osmedkæledyr.dk bestræber vi os efter altid at have en konkurrencedygtig pris på vores fragt og en hurtig levering. Det betyder det altid er gratis selv at hente varen hos os og fragtfrit ved køb over 275,-  (Fragtfri levering gælder "kun" til Postnords pakkeshops I Danmark og max. 20 kg, men vi arbejder på en løsning for andre lande også)

Er dit indkøb ikke stort nok til at give dig fragtfri levering, skal du ikke være nervøs, fragten hos Osmedkæledyr.dk er meget billig.

Ved køb over Kr. 275,- er levering gratis til over 2000 forskellige Postnord pakkeshop dog max 20kg.

Køber man for under 275,- eller bliver vægten over 20kg tillægges leverings- og håndteringsgebyr på Kr. 29,- til Postnord pakkeshops og 39,- for levering til adressen, som er på eget ansvar og bliver afleveret også selvom man ikke er hjemme - PostNord ringer, men man kan ikke være sikker, så benyt deres app, så ved i altid hvor jeres pakke er.

Husk derfor at hente Postnords Appen på
Download PostNords pakkeshop app til Iphoneher
Download PostNords pakkeshop app til Android her
 
Ved afhentning af varer hos Osmedkæledyr.dk's fysiske butik i Skovlunde, er der naturligvis ikke lagt fragt på, du skal dog fremvise gyldigt billedlegitimation i forbindelse med udleveringen af de bestilte varer. Gyldigt billedlegitimation er pas eller kørekort.

Såfremt varen ønskes stillet i en opgang med dørtelefon, carport m.m. kan vi ikke sikre levering, da det er op til den enkelte fragtmand at vurdere, hvorvidt han vil benytte dørtelefonen eller ej. Vi anbefaler derfor, at pakken leveres til en alternativ adresse, som f.eks på dit arbejde, hvis du bor i opgang med dørtelefon og ikke er hjemme til at modtage pakken.

Så vælger du levering til en hjemmeadresse eller firmaadresse er det på eget ansvar.
Ønsker du levering til din hjemmeadresse eller vejre din ordre over 20 kg. er der et gebyr på 39,- som bliver lagt på også selvom du har opnået fragtfri grænsen.
Vi anbefaler at du undersøger varen ved levering. 

Hurtig kundeservice
Kvaliteten af vores kundeservice handler også om hurtigt svar, så man ikke skal sidde og vente derfor ønsker vi at have en super hurtig kundeservice af høj kvalitet. Du kan i hele vores åbningstid ringe til os på tlf.: 5353 2929 eller skrive en mail til os på kundeservice@Osmedkaeledyr.dk, som vi besvarer så hurtigt som muligt.

Du kan også tage fat i os på vores Facebook-chat, som du finder nede i venstre hjørne på alle vores sider her på shoppen. Vores Facebook-chat er bemandet i hele vores åbningstid og til dels også før/efter - hav lidt tålmodighed om aftenen ik' :-) 

30 dages fortrydelsesret
Har du købt noget ved en fejl hos Osmedkæledyr.dk bytter vi med et smil, og med 30 dages fortrydelsesret betyder det, at du ikke skal være nervøs for at købe ind på Osmedkæledyr.dk.

Klik her for at returformular & Pakkelabel

Vi ser frem til at modtage din ordre :-)

Med venlig hilsen
Alle os i Osmedkæledyr.dk

Indkøbskurv