100% Dansk webshop - Af hjertet Tak for din støtte.

Velkommen til os med kæledyr Læs mere her

Artikler om kæledyr - Læs dem her

E-Mærket har godkendt Osmedkaeledyr.dk

E-Mærket har godkendt Osmedkæledyr.dk er godkendt af E-Mærket, så du som kunde er sikret med op til 10.000 kroner når du handler.

Ja, det kommer nok ikke bag på mange, men e-mærket har godkendt os, så vi nu kan sige vi er godkendt af E-Mærket.

Det er vi naturligvis meget glade for, da det betyder mere tryghed for vores kunder - dig! Som at du er dækket med op til 10.000 kroner når du handler hos Osmedkaeledyr.dk, Gratis sagsbehandling m.m.

Vi håber meget du vil være med til at støtte op omkring dette, ved at give os en rating på Google, Trustpilot eller Facebook næste gang du handler hos os :-)


Undgå falske webshops

SIKKER SHOPPING er e-mærkets nye browserudvidelse

e-mærket har med støtte fra TrygFonden udviklet et nyt redskab, så du kan handle sikkert online. SIKKER SHOPPING er en browserudvidelse, som du med få klik kan tilføje i din Google Chrome browser og bruge, når du shopper via din PC eller Mac.

HENTER SIKKER SHOPPING FRA E-MÆRKET HER

Har du ikke Google Chrome, så download her

 

E-mærket er din sikkerhed.

Når du ser e-mærket på en webshop som Osmedkæledyr.dk, kan du være sikker på, at butikken (altså os) er til at stole på. E-mærket har tjekket virksomheden og laver løbende kontrol for at sikre dig. Så de ved alt foregår som det skal på Osmedkæledyr.dk, at vi lever op til alle regler og sikrer du modtager den information, du har krav på og som gør du ved hvad du betaler for m.m.

Læs mere om e-mærket her

I er nu sikret op til 10.000 kroner

E-mærkets køberbeskyttelse er dit sikkerhedsnet, når du handler på e-mærkede webshops som Osmedkæledyr.dk - og du er sikret økonomisk med op til 10.000 kr. pr handel, når du køber en fysisk vare på Osmedkæledyr.dk. Så skulle vi løbe fra vores ansvar, ja så dækker E-mærket med op til 10.000 kroner. Du kan læse mere om "Køberbeskyttelse" her. 

Gratis sagsbehandling

E-mærkets jurister er eksperter indenfor forbruger-rettigheder, regler og lovgivning på e-handelsområdet, og sidder klar til at hjælpe og vejlede dig i klagesager.

Læs mere her

E-mærket bekæmper fup

E-mærket bekæmper fup og svindel på nettet. De tager kampen op mod fupbutikkerne, der truer den trygge og tillidsfulde e-handel. 

De udenlandske fupbutikker er ødelæggende for dansk e-handel, og det er både forbrugerne, de erhvervsdrivende og samfundet der lider skade. Forbrugerne bliver snydt og bedraget med kopivarer og ugyldige handelsvilkår, de lovlydige webshops mister omsætning og lider under den utryghed svindlerne skaber, mens samfundet spilder vores alle sammens skattekroner på, at jagte bagmænd, det stort set er umuligt at fange.

Læs mere her

Vi håber dette er noget du kan bruge!

E-mærket er til for dig, så vi håber du vil sætte pris på dette og skulle du have nogle spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.

Kontakt Osmedkæledyr.dk