Information side omkring hvad og hvilken fordele der er ved fast levering er på Vetboxen.dk

Osmedkæledyr.dk's FAST LEVERING er en genialt, nem måde for dig at få regelmæssige levering af ordentlig mad til dit kæledyr og det er GRATIS.

Vi har noget til alle kæledyr, men lige med Fast Levering er der fokus på hund og kat. Du vælger selv helt hvilken internal du ønsker levering og du kan altid opsige, lave det om eller sætte det på pause, skulle du på ferie eller andet.

Det er er også sådan, at du efter 2. levering vil få 5% rabat trukket fra prisen og 5% i Loyalitetspoints, så du sparer tilsammen hele 10% fremover - så What's not to like?

HVORFOR TILMELDE DIG FAST LEVERING


Spar tid på fast levering
SPAR TID

Brug mindre tid på at shoppe online. Bare opsæt Fast Levering, så sørger vi for resten. Opdatering, pause eller annullering er super nemt.

Få mere tid til sjov og leg
MERE TID TIL LEG

Mindre skærmtid betyder mere legetid. Flere nusse-timer på sofaen. Flere mave-nus. Et omgang hente bold, lege med fjer eller træk i reb - perfekt!

Spar penge med fast levering
SPAR PENGE

Nyd *10% rabat plus GRATIS levering på alle fremtidige ordrer over 399,- og vi sikre du altid får dn bedst mulige pris vi har på siden, uden at du løfter en finger

 
HVORDAN TILMELDER JEG MIG?Køb online!

Klik ind på Osmedkæledyr.dk og find de produkter du ønsker at få leveret fast, som hundefoder og lidt godbidder er jo altid godt!


Læg dem i kurven

Når du har fundet det foder du ønsker, skal du klikke på "Fast Levering" så kan du vælge interval.


Gå til kurven

Nu skal du gå til kurven og betale, så vil din første levering være på vej i løbet af få dage.


Drik en kop kaffe

Nu skal du ikke mere tænke på at bestille, det gør vi får dig og altid til den bedste pris på siden - nemt ik!

 
KOM IGANGFind masser af hundefoder og sygdomsdiæter her Find masser af kattemad og sygdomsdiæter her

Ofte stillet spørgsmål omkring "Fast Levering"

Hvad er fast levering?

"Fast Levering" hos Vetboxen.dk er en praktisk måde for dig altid at sikre du har foder til din hund eller kat, for det er nemt at glemme og folk ringer og skriver tit - "Øv, vi har glemt at bestille foder, kan i leverer i dag ?" og selvom vi leverer rigtig hurtigt, så kan det ske der går 2-3 dage før det er fremme med posten m.m. og her kommer FAST LEVERING ind.. det gør du ikke mere skal tænke over foder til din hund eller kat, da det bliver leveret fast som du vælger. Og da det gør det nemt for os med bestilling, at bestille varer hjem, ja så giver vi dig 5% fast rabat efter du har fået leveret 2 gange - Win win for os begge :-) "Fast levering" er nem at bruge, og du kan foretage ændringer, sætte pauser eller annullere genstande online, når du har brug for det. Derudover får du som sagt 5% rabat på hver "Fast levering" ordre og vores gratis levering til pakkeshop ved køb over 399,- glæder også på "Fast levering"!

Hvordan bestiller jeg "Fast levering"?

Under de produkter som vi tilbyder med fast levering, ofte foder til hund og kat, ser du muligheden for at vælge "Engangs køb" eller "Fast levering" og det er den sidste som er "Fast levering".

Her skal du så bare vælge om du vil modtage den ønskede pose 1 gang om uge eller måneden - eller noget helt andet.

Så vil du fast med det valgte mellerum modtage foder.

Under "Min konto" kan du rette, stoppe, sætte Fast levering på pause, skifte produkt ud og meget mere.

Hvordan opsiger jeg "Fast levering"?

Ja, der er ikke nogen binding på Fast Leveriong, så man kan altid under "Min konto" opsige som man ønsker ved få klik.

Er der et minimum eller maksimum antal produkter jeg kan bestille?

Nej, der er ikke noget minimun eller maksimun du skal bestille for, hvis det produkt du ønsker er under "Fast Levering" så kan du bestille lige det antal du ønsker.

Hvordan sætter jeg "Fast Levering" på pause?

Under "Min konto" har du til højre en tekst som siger "Se "Fast levering"" og her skal du finde den faste levering du ønsker at sætte på pause.

Når du har fundet den, skal du klikker på "Sæt "Fast levering" på pause"

Når du har gjort dette, så er din faste levering på pause til du vælger at aktiverer den igen.

Hvordan aktiverer jeg "Fast Levering" igen?

Under "Min konto" har du til højre en tekst som siger "Se "Fast levering"" og her skal du finde den faste levering du ønsker at aktiverer igen.

Når du har fundet den, skal du klikker på "Aktiver"Fast levering".

Når du har gjort dette, så er din faste levering igen aktiv :-)

Hvordan retter jeg information som leveringsadresse på "Fast Leverinng"?

Under "Min konto" har du til højre en tekst som siger "Se "Fast levering"" og her skal du så kigge på kassen med teksten "Adresse og forsendelsesoplysninger" og efter på "Redigere".

Administrer kommende ordre?

Under "Min konto" og ved klik på "Se Fast levering" så har du en masse muligheder for at rette og lave om på alt fra Leveringsadresse, betalingskort til antal produkter du ønsker oog meget mere.

På denne side finder du også et punkt som hedder "administrer kommede ordre" her kan du springe en ordre over og lave om på altid du ønsker fra gang til dig.

Hvis jeg mangler andet, som ikke er på min faste levering, hvad gør jeg så?

Det er desværre ikke muligt løbende, at lave om på ens Faste levering, man kan godt sige jeg skal nu have 2 af den pose foder som man har fast levering på, men man kan ikke sætte 1 pose godbidder på den ene gang og en bold den anden. Men man kan jo altid bare bestille det på en ny ordre :-)

Hvordan skifter jeg et produkt ud?

Under "Min konto" har du til højre en tekst som siger "Se "Fast levering"" og her skal du så kigge på kassen med teksten "Produkter i dit abonnement" og efter på "Skift produkt".

Så får du en liste med alle de produkter du kan skifte til og du skal her bare vælge det du ønsker og klikke på knappen med teksten "Vælg" og vælge den forsendelsesmetode du ønsker og klikke på "Gem ændringer" så skifter den produkter ud.

Kan jeg sætte flere produkter på min faste levering?

Ja det kan du godt! Du kan altid vælge du skal bede om flere poser af samme produkt som du har på din faste levering i dag dette gør du under "Administrer kommende ordrer" som du finder under "Min konto" oog "Se "Fast levering", du kan dog ikke sætte nye produkter på, så skal du oprette en ny fast levering.

Hvordan skifter jeg betalingskort ud?

Har du fået et nyt betalingskort kan du nemt skifte dette ud, det sker ved at gå ind på "Min konto" har du til højre en tekst som siger "Se "Fast levering"" klikke på "Se Fast levering" og klikke på "Betalingsinformation" og efter på "Redigere".

så skal du bare taste oplysninger på dit nye kort ind og alt er som det skal være :-)

Hvordan benytter jeg rabatkoder ved "Fast Levering"?

Pt. er det lidt begrænset hvilken rabatkoder som virker på Fast levering, det vil sige, at rabatkoder fra loyalitypoints m.m. ikke altid virker, det er noget vi arbejder på, men vi har ikke en god løsning pt. og derfor heller ikke en dato, på hvornår det som på siden normalt, vil være muligt at bruge rabatkoder på Fast levering.