100% Dansk webshop - Af hjertet Tak for din støtte.

Velkommen til os med kæledyr Læs mere her

Artikler om kæledyr - Læs dem her

Kontakt Os med kæledyr

Har du spørgsmål til nogle af vores produkter (dog ikke sygdomsdiæter, her skal du altid sende en mail), teknik, ordre kan du sikkert finde svar under vores side med "FAQ - Hjælp & Ofte stillede spørgsmål" ellers kan du altid kontakte os på tlf.: 53 53 29 29

Man-Fre 10 - 17 eller på mail Man-Fre 10 - 17 eller på mail kundeservice@osmedkaeledyr.dk, som vi normalt besvarer inden for 24 timer i hverdagen, hvis der er travlhed kan det ske, vi i enkelte tilfælde ikke kan overholde de 24 timer.

Har du spørgsmål til Diætfoder fra Hill's, Specific eller Eukanuba, skal du altid skrive til os på kundeservice@osmedkaeledyr.dk, da vi ikke besvarer spørgsmål omkring sygdomsdiæter over telefon, da vi her skal have fast i en af vores dyrlæger.

Os med kæledyr
Bybjergvej 6a
2740 Skovlunde
Danmark

Telefon: +45 5353 2929
E-mail: kundeservice@osmedkaeledyr.dk

 

Hvad er "Os med kæledyr" for en forretning?

Super godt spørgsmål, Os med kæledyr er lidt som "Interflora" bare for din lokale dyrlæge og ikke blomsterhandler. Som betyder når du handler hos Os med kæledyr, støtter du den dyrlæge som er nærmest dig - det er naturligvis ikke alle dyrlæger som er medlem hos os og derfor heller ikke alle du støtter, men kun dem som har valgt, at være medlem hos os. Dem som er medlems hos os, får en del af det overskud der er på det som bliver solgt på Os med kæledyr og det eneste de skal gøre er, at annoncere for Os med kæledyr i deres klinik og på deres hjemmeside eller facebook. Os med kæledyr tilbyder dig et hav af varer, som du nemt kan købe online og få leveret lige til døren og til en rigtig god pris!

Det betyder du via Osmedkaeledyr.dk, som er et 100% Dansk selskab, der betaler moms og skat i Danmark kan handle hos danske dyrlæger til nogle af de bedste priser du finder på internettet.

Sidder du med en dyrlægeklinik og vil høre mere om hvordan du bliver medlem af Os med kæledyr, så skriv til kundeservice@osmedkaeledyr.dk eller ring på 5353 2929 og tryk 1 🙂