100% Dansk webshop - Af hjertet Tak for din støtte.

Velkommen til os med kæledyr Læs mere her

Artikler om kæledyr - Læs dem her

FÅ EN GRATIS AKTIV MADSKÅL

Til en værdi af 299,- når du køber en *stor pose foder fra Hill's tørfoder til hunde.

Find den rigtige størrelse

På denne side vil vi gøre vores for at beskrive og vise dig via videoer hvordan du finder den helt rigtige størrelse på din hunds næste dækken, halsbånd eller sele. Du derfor finde tekster, men også en masse videoer til hvordan du finder den rigtige størrelse her.

Vores Størrelsessystem

Hvordan finder du den rette størrelse

 1. Åbn størrelsestabellen for det produkt, du er interesseret i, enten fra produktets side eller find dem nederst på denne side.
 2. Når din hund står op, tag mål af hunden baseret på beskrivelsen i hver størrelsestabel (f.eks. ryglængde, halsomfang, bryst).
 3. Sammenlign de målte størrelser med informationen i måleskemaet. Ryglængden bestemmer størrelsen på jakker og heldragter. For seler er brystomkredsen den vigtigste måling.
 4. Hvis dine hunds mål ligger mellem størrelser, passer en mindre heldragt måske bedre. For jakker bør du vælge en større størrelse, hvis ryglængden kan justeres. Du kan finde denne information på produktsiden under Nøglefunktioner.
 5. Hvis din hund er meget slank eller muskuløs, kan en jakke en størrelse mindre eller større passe bedre end anbefalingen i måletabellen.

Bemærk, at størrelserne kun er anbefalinger, og den bedste pasform kan kun findes ved at prøve produktet på din hund.

Hurtta er et mærke som vi virkelig er glade for at sælge, kvaliteten er helt unikt og vil derfor holde rigtig mange mange år og deres design er også MEGET lækkert, så derfor er mange af disse forklaringer og videoer omkring Hurtta, men man vil kunne benytte dem på nærmest alle dækkener, halsbånd og seler. Men hurttas hundeudstyr og -beklædning er designet til at hjælpe hunde med at forblive komfortable og beskyttede i enhver slags vejr. Dette størrelsessystem, er lavet ud fra Hurtta og er derfor baseret på måledata fra mere end 4.000 hunde på tværs af hundredvis af racer. Store eller små. Kort pels eller lang. Aktive eller mindre aktive. Så denne side kan helt sikkert hjælpe dig med at finde en behagelig pasform til din pelsede ven.

Måleguide og videoer fra Hurtta

Produkter fra Hurtta
 • Hundedækkener

  Få hjælp til at finde den perfekte størrelse til dit hunds nye dækken. I denne video lærer du, hvordan du måler din hund korrekt, så du kan vælge det rigtige dækken. Kombiner tekst med et billede for at fokusere på produktet og tilføj detaljer om tilgængelighed, stil eller endda en anmeldelse.

 • Heldragte

  Opdag, hvordan du finder den rigtige størrelse til din hunds heldragt. Vores instruktionsvideo guider dig gennem måleprocessen, så du kan sikre, at heldragten passer perfekt. Kombiner tekst med et billede for at fremhæve produktet og del detaljer om stil, tilgængelighed eller lav en anmeldelse.

 • Halsbånd

  Lær at vælge det rigtige halsbånd til din hund ved hjælp af vores instruktionsvideo. Vi viser dig, hvordan du korrekt måler din hunds hals, så du kan give den den bedste komfort og stil. Kombiner tekst og billeder for at fremhæve produktet og del detaljer om tilgængelighed eller giv en anmeldelse.

 • Seler

  Opnå den perfekte pasform til din hunds sele ved at se vores instruktionsvideo. Vi guider dig gennem måleprocessen, så du kan vælge den rigtige sele til din hund. Kombiner tekst og billeder for at fokusere på produktet og del detaljer om stil, tilgængelighed eller lav en anmeldelse.

Sådan får du dem på og tilpasser dem

Produkter fra Hurtta

Pleje- og Reparationsvideoer

Produkter fra Hurtta