Såfremt du får behov for at returnere en eller flere af dine varer, bedes du sende dem til:

Os med kæledyr
Bybjergvej 6a
2740 Skovlunde

Kopi af ordrebekræftelse eller faktura bedes vedlagt. Det er ikke et krav, men ekspeditionen går hurtigere, hvis du udfylder og medsender denne returformular.

Du kan købe et returlabel her:

0-1 kg returlabel

1-5 kg returlabel

5-10 kg returlabel

10-15 kg returlabel

15-20 kg returlabel

Når betalingen er gennemført, så kan du på kvitteringssiden hente din returseddel og pakkelabel.

Retursedlen og din købte pakkelabel vil også blive sendt til din angivne e-mail adresse.

Når vi har modtaget din returpakke, så vil vores kundeservice behandle den hurtigst mulig. Såfremt at din returordre opfylder betingelserne for retur, så sørger vi for at refundere dit køb.


Betingelser

Først det kræver en printer, før man kan lave retur, hvis man skal benytte vores billige labels, da man skal printe disse ud og sætte på kassen som skal retur.

Refundering af det fulde beløb kan kun ske, hvis varen tilbageleveres i væsentlig samme stand og mængde, og retten til dette bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik.

En væsentlig forringelse kan være, hvis produktet er taget i brug (f.eks. hvis man har spist nogle af godbidderne eller man har ladet sin hund sove i hundekurven).

Ved returnering af brugte varer forbeholder Os med kæledyr sig retten til at kræve godtgørelse for værdiforringelse, som fastsættes af fagpersonale hos Os med kæledyr ud fra gensalgsværdien.

Et brugt gebyr kan udgøre 15 – 75 % af varens oprindelige salgspris, og fortrydelsesretten kan bortfalde af hygiejniske årsager ved enkelte plomberede produkter, som loppemidler og andet medicin.

Efter lovgivningen må forbrugere kun håndtere varen, som man ville have kunnet i en forretning.

Returnering af brugte varer skal ske senest 30 dage efter modtagelsen. Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej.

Manglende emballage kan nemlig i nogle tilfælde betyde, at varens salgsværdi forringes. Hvis en vare modtages retur og er skadet pga. dårlig emballering, fratages Os med kæledyr for ethvert ansvar til at refundere varens værdi. 

Erhvervskunder: For erhvervskunder er der ingen fortrydelsesret, medmindre andet skriftligt er aftalt. Som erhvervskunder betragtes private virksomheder, offentlige institutioner, foreninger, fonde og selvejende institutioner. Adresse til returnering (efter udfyldt formular).