100% Dansk webshop - Af hjertet Tak for din støtte.

Velkommen til os med kæledyr Læs mere her

Artikler om kæledyr - Læs dem her

Hvem er Os med kæledyr og historien bag?

Os med Kæledyr er 100% ejet af mig selv Katja og min mand, som jeg har kendt siden 1996. Jacob Nørlem-Masters og jeg har 2 dejlige børn sammen. Jeg selv kommer fra handelsskolen og har efter uddannet mig, som certificeret dyrehandler og kommer med en baggrund i detail handlen, hvor jeg har haft nogle store åbninger bag mig bl.a. Nespresso og Irma City.

Min mand Jacob kommer med en fortid fra IT-verden, og har været med i en del start-ups, såsom “Speednames”, hvor han var kontorchef. Han har bla. været kundechef, IT-chef og direktør for online selskaber som Bidlet, QXL og Likewise og har siddet som bestyrelsesmedlem hos Dansk Iværksætter forening igennem flere år.

Ideén til “osmedkæledyr”, er egentlig ikke bygget på de store tal, men den kom løbende, fordi vi i mange år har haft en dyrehandler, sådan en rigtig lokal og hyggelig dyrehandler næsten som fra "Huset på Christianshavn" dog med en del mere fokus på dyrevelfærd :-) og vi har altid haft et godt samarbejde med den lokale dyrlæge, når der skulle laves kontrol m.m. på butikken.

Som tiden gik, begyndte vi at tale forretning og om hvordan vi gerne ville spille op mod de udenlandske kæder, som presser priserne i bund, da de ikke betaler danske skatter og moms.

Men vi skulle fortsat sikre kvalitet og rådgivning, så man fik viden fra både den fysiske verden og den virtuelle.

Så vi gik i gang med at tale med vores leverandører, som vi jo kender rigtig godt i forvejen og de var klar på at støtte os, så vi kunne komme ind på markedet.

Det som er ganske særligt for os er, at vi samarbejder med danske dyrlæger.

Her var også en masse krav til hvordan vores forretning skulle køres og med hårdt arbejde, er det lykkedes os at skabe en online webshop, hvor man kan købe produkter fra dyrlægen og ikke mindst her er altid mulighed for at få professionel vejledning og rådgivning fra uddannet personale, os som både er certificeret dyrehandlere og hundetræner og alle dyrlæger som er medlem.

Hos os med kæledyr er dyrene i fokus..
Ja, hvad betyder lige det.. for os betyder det, vi har dyrepassere ansat og et tæt samarbejde med vores dyrlæger, som er medlem og får en del af det overskud, som bliver skabt på Os med kæledyr, så vi sammen med de lokale dyrlæger som er medlem, kan tage kampen op med de mange udenlandske webshops, som ofte fremstiller sig selv som danske.

Grundet det tætte samarbejde vi har med vores dyrlæger og det vi stort set kun har dyrepassere ansat, så får man altid den bedste og professionelle vejledning, som betyder, ringer eller skriver du til os om hjælp, så er der som min. en uddannet dyrepasser med på dit svar, så du altid kan føle dig tryg.

Og det vi har et så bredt samarbejde med dyrlæger i hele Danmark, betyder også de stiller store krav til de produkter vi sælger på siden, som gør der er stor fokus på kvaliteten af de produkter vi har på siden. 

Luksus for os = kvalitet...

Kvaliteten af vores produkter vil altid være i fokus og da vi sætter kvaliteten før luksus, så er det den luksus vi har.  
Vi prioriterer kvaliteten og det sunde, rigtige valg til vores dyr kommer først, vi har som udgangspunkt, intet på siden vi ikke ville give vores egne dyr - og det siger meget.... 

Det skal være en oplevelse at besøge os

En særlig ting for os alle her er, at vi gerne vil give en oplevelse og ikke være helt som de andre. Det betyder, at selvom det "bare" er produkter til dyr, så kunne man godt tro det var en flot gave, når man modtager den med posten. Men det har også altid være både min og min mands ønske, at det skal være noget særligt, at handle hos Os med kæledyr - det behøver ikke kun være hos de smarte designer butikker, man bliver behandlet som noget helt særligt - så det håber jeg, du vil mærke når du handler hos os ❤️

Hvem er vi - mød vores team 
Mød vores team eller i hvert fald dem, du vil møde på vores telefon og e-mail. Vi vokser hele tiden, men dette er et udkast af dem som er en del af teamet i dag.
Katja Nørlem-Masters Chef for det hele
Katja Nørlem-Masters
Ejer, dyrepasser og chef for det hele

Jasmin Nørlem-Masters
Lagermester
Jacob Medejer og sidder meget i kundeservice
Jacob Nørlem-Masters
Medejer, dyrepasser & Alt-mulig-mand
Bettina hundetræner
Bettina Kjærgaard
Hundetræner & Dyrepasser
Vores dyrepasser elev Amy
Amy Ravn
Dyrepasser
Alma vores hundefrisør
Alma Gr
Hundefrisør

Har du brug for hjælp eller andet, så kan du altid kontakte os på telefonnummer: 53 53 29 29 eller skrive til os på vores email: Kundeservice@osmedkaeledyr.dk

Vi ser frem til, at høre fra dig ❤️