100% Dansk webshop - Af hjertet Tak for din støtte.

Velkommen til os med kæledyr Læs mere her

Artikler om kæledyr - Læs dem her

FÅ EN GRATIS AKTIV MADSKÅL

Til en værdi af 299,- når du køber en *stor pose foder fra Hill's tørfoder til hunde.

Lickimat er udviklet til at forhindre kedsomhed hos din kat eller hund (Video)

Lickimat er udviklet til at forhindre kedsomhed hos din kat eller hund (Video)

Jacob N. Masters |


LickiMat fremtidens madskål til hunde og katte

Lickimat er udviklet til at forhindre kedsomhed hos din kat eller hund. Spred dyrets yndlingsføde på måtten, så de kan se efter hver mundfuld med tungen. Slækningen er beroligende for dyret, og det øger smagssansen ved at lade dyret nyde en lille mængde mad.

Måtten forhindrer overspisning, fordi maden varer længere, det får dyret til at spise langsommere og fremmer sund vejrtrækning ved at skrabe bakterier og mad fra tungen. Spytproduktion stimuleres og hjælper med at rense tænder, tandkød og tunge.

Fremstillet af ikke-giftig fødevarekvalitet TPR. Kan fryses, vaskes i hånden.

LickiMat-serien kan bruges som madskål til de fleste hunde og alle katte.

Klik her, hvis du vil se vores udvalg af produkter fra LickiMat.

 

Fordele ved LickMat til hunde og katte

Reduceret angst og kedsomhed:

Brug af LickiMat beroliger dit kæledyr, når de nyder deres yndlingssnak. LickiMat er designet til at reducere angst og fremme rolig opførsel hos dit kæledyr ved at tilskynde til slikke handling og stimulere dit kæledyrs tunge. Den udvidede slikkehandling fremmet af LickiMat frigiver et beroligende hormon hos både hunde og katte.

Træningshjælp:

LickiMat bliver i stigende grad brugt af hundtræner verden over til træning af hunde. LickiMats bruges til alle typer hundetræning og er især gode til at reducere uro hos hunde. Spørg din hundetræner om LickiMats.

Forbedret oral sundhed:

LickiMat virker ved at stimulere dit kæledyrs tunge - øger salvia-produktionen, der yderligere renser tungen, tænderne og tandkødet. Skrabning af tungen gør dit kæledyrs åndedræt friskere. Øget spytproduktion kan også hjælpe fordøjelsen, da den indeholder enzymer såsom amylase.

Anbefalet til både HUNDE & KATTER:

LickiMat-behandler er perfekte til både hunde og katte. De forskellige overflader af Buddy™, Playdate™ og Wobbly™ fungerer forskelligt med forskellige godbidder og mad. Prøv dem alle for at finde ud af, hvilke overflader der fungerer bedst for dine kæledyr! Tuff™ -modellerne er designet til at være opvaskemaskine-sikre og anbefales til kæledyr, der har upassende tyggetendenser.

Sunde godbidder:

LickiMat giver dig også mulighed for at eksperimentere og opdage dit kæledyrs foretrukne godbidder. Vådfoder, yoghurt, smadrede sardiner, græskarpuré, knuste kiks eller hvad du kan finde påt! Nyd rejsen med at opdage dit kæledyrs foretrukne sunde godbidder. Hvert kæledyr er unikt og sætter pris på, at du interesserer dig for at opdage deres præferencer.

Færre godbidder, længere nydelse:

LickiMat gør det muligt at sprede en mindre mængde godbidder og nyde det over en meget længere periode. Dette reducerer kalorieindtag fra godbidder og mad. Du kan endda fryse de fleste godbidder til en længere og sjovere slikkeoplevelse.

Pleje, badning og dyrlægehjælp:

LickiMat bruges flere steder i verden af dyrepasser og dyrlæger til at holde kæledyr travlt og distraheret, mens de undersøger dyret. Alle LickiMat-modeller kan bruges, og Splash ™ har en sugekop til vægmontering.

Langsom føder:

LickiMat kan bruges til at fremme langsommere fodring i dit hund eller kat til både våd og tørfoder. Tørfoderfalder naturligt ind i rummet i Buddy™ og Playdate™, mens våd mad kan presses ind ved hjælp af en ske eller en spatel. Meget store hunderacer har muligvis brug for mere end 1 LickiMat, hvis du vil bruge LickiMats som føder.

Hjælper mod uro:

LickiMat kan bruges til at fremme rolig opførsel hos dit kæledyr, mens du er hjemme alene eller i stressende tider som storme og fyrværkeri. Bemærk, at LickiMat ikke er en erstatning for medicin til nogle kæledyr.

Som madskål til katte:

LickiMat giver en mere naturlig tilgang for en kat at spise og mod at kattes knorhår går på kanten af madskålen. Noge som mange katte ikke bryder sig særligt meget om. Næsten hver kat, der får valget mellem en LickiMat og en foderskål side om side, vælger derfor LickiMat.

Stor værdi:

LickiMat er prissat for at være ekstremt økonomisk. Den er holdbart og fremstillet til, at holde i lang tid.

 

 

Afgiv din kommentar

Bemærk alle kommentarer skal godkendes før man ser dem på siden.