FERIEPERIODEN ER OVER OS - BESTIL I GOD TID! ☀️

100% Dansk webshop - Af hjertet Tak for din støtte.

Artikler om kæledyr - Læs dem her

Vand, Sjov & legetøj til haven

Køl ned med en kølevest

Katja fortæller hvorfor Theo er vild med sin kølevest i den varme danske sommer

Stort udvalg af hundefoder og tilbehør til enhver hund

Uanset om din hund er stor, lille eller har brug for veterinærfoder fra dyrlægen, så er du kommet til det rette sted hos os hos Kæledyr.dk. Vi præsenterer et omfattende sortiment af produkter til hunde fra alle de mest velkendte mærker, og alt dette til priser, der passer til din tegnebog. Find alt, hvad din trofaste følgesvend har brug for her

ANTI GØ HALSBÅND

PetSafe® Spray Bark Collar er designet til at hjælpe med at stoppe generende gøen og klynkeri. Dette halsbånd er perfekt til en fredelig nat derhjemme eller en tur udenfor. Lyden og vibrationen af ​​din hunds gøen udløser en føler på halsbåndet, der udsender væske for at forhindre den uønskede adfærd. Halsbåndet indeholder både en citron og en duftfri sprøjtepatron, så du kan bestemme hvilken virker bedre for din hund.

De genanvendelige refill patroner er nemme at udskifte, og halsbåndet er genopladelig - ingen batterier kræves.

Designet til at passe hunde fra 4 kg og op, selve halsbåndet kan blive op til 68,5 cm i omkredsen.

veterinærfoder fra dyrlægen

Altid et kæmpe udvalg af at til din hund

Alt i tilbehør, legetøj og foder til hunde

Her hos Os med kæledyr finder du alt til hunde  om det er unghunde, hvalpe eller den ældre hund, betyder ikke noget. Vi har noget til alle og altid et stort udvalg af kvalitets produkter til konkurrencedygtige priser, så hos Os med kæledyr finder alt du skal bruge til din hund indenfor hundefoder, legetøj og andet tilbehør til hunde og vi har altid en masse gode tilbud, både på udstyr og hundefoder. Så hos Os med kæledyr går du aldrig galt i byen - og så handler du lokalt på samme tid, da vi arbejder sammen med en lang række dyrlæger landet over, som betyder du på Os med kæledyr kan handle diætfoder til hund og andet udstyr fra din lokale dyrlæge..

Hos Os med kæledyr finder du, et kæmpe udvalg til hunde af alle racer og størrelser, til de helt rigtige priser.

Hvis du søger noget til din hund, som jo er menneskehedens ældste kæledyr og har været det i over tusinde år, så er du kommet til det helt rigtige sted, om det er hundefoder, madskåle, seler, hundelegetøj eller andet, så finder du det på Os med kæledyr, hvor du også kan købe sygdomsdiæter fra dyrlægen. Er du efter en ny regnjakke (regndækken) til din bedste ven hunden eller skal den lille nye hvalp have sit lovpligtige hundetegn, så finder du også dette på Os med kæledyr - her finder du 1000vis af produkter til din hund.

Hunden er menneskehedens ældste kæledyr og har været det i over tusinde år. I Danmark findes der mere end hundrede tusinde hundeejere og det er der en grund til: en hund er nemlig meget mere end et husdyr. Den er en underholdende legekammerat, en blid sjælevarmer, en stærk livsledsager, kort sagt - menneskets bedste ven. Hos Os med kæledyr finder du et bredt sortiment med alle de ting, som din hund har brug for at få et lykkeligere hundeliv (hvilken hund kan leve uden forkælelse ;)). Sig tak til din firbenede ven, med noget fra vores store udvalg af højkvalitets produkter hos Os med kæledyr.

I shoppen finder du ikke blot det bedste tør- og vådfoder produkter, men også fantastisk legetøj også mange super holdbare, hundetransportkasser og mange andre gode tilbud.

Udover de korte beskrivelser, kan du finde detaljerede oplysninger ved, at klikke dig ind på de linkede undersider. 

 

Sygdomsdiæter" til hunde (Tørfoder & Vådfoder)

Når din hund er syg eller har været igennem en behandling hos din dyrlæge, så er kost ekstra vigtig, og netop derfor har dyrlægerne også noget helt specielt hundefoder, både som tørfoder og vådfoder. Normalt skal man ned til sin dyrlæge og hente sygdomsdiæter til sin hund, men heldigvis har vi et samarbejde med en lang række dyrlæger over hele Danmark og flere kommer til hele tiden. Det betyder, at du nemt og hurtigt kan få din hunds sygdomsdiæt leveret til døren, i samarbejde med Os med kæledyr og Danske Dyrlæger – til internet-priser, som jo heller ikke er en dårlig ting ;-)

Hundefoder (tørfoder)
Når det kommer til din hunds tørfoder, som er den vigtigste fødekilde for hunde, så skal du være sikker på, at du giver den er kvalitet og ikke hvad mad, som ville være som hvis vi spiste ”Junkfood” hver dag, hele vores liv. Den tørfoder du giver din firbenede ven, skal have en bred vifte af vigtige næringsstoffer, vitaminer og indeholde gode proteiner, så din hund kan få et langt og godt liv – hos Os med kæledyr har vi kun kvalitetsmærker, som vi selv ville give vores hunde, det betyder, at du ikke vil finde hundemad, men hundefoder :-) her mener vi, naturligvis, hundefoder hvor man er sikker på, det er gode proteiner, ikke for mange og de rigtige vitaminer og mineraler.


Hundefoder (vådfoder)
I Danmark benytter vi meget lidt vådfoder, ser man på andre lande, dette er en god ting, da tørfoder, er det vi anbefaler man benytter som kost til sin hund og vådfoder, er mere en snack, eller hvis ens hund er syg m.m. Det som ikke er så godt er, at den vådfoder der bliver solgt i Danmark, ofte er af meget lav kvalitet, noget som vi her hos Os med kæledyr rigtig gerne vil være med til at lave om på, derfor finder du hos os, kun vådfoder som vil kunne benyttes som fuldfoder, så er du sikker på din hund får alle de vigtige næringsstoffer, vitaminer og indeholder gode proteiner, alt det som en god hundefoder skal have - ikke at vi anbefaler ren fodring med vådfoder, et mix mellem kvalitets tør- og vådfoder, er det vi anbefaler. Husk at det også er vigtigt, at købe foder efter din hunds alder, der er stor forskel på om du skal bruge voksenfoder eller hvalpefoder til din hund.

 

Hundegodbidder
Skal du til hundetræning, eller bare have nogle hundesnacks til din hund, så kan du her på Os med kæledyr finde masser af hundegodbidder i forskellige former, teksturer og varianter. Vi har også en bred vifte af godbidder til hunde, som hjælper på din hunds tandpleje. Det som er fælles for dem er, at din hund vil elske dem :-)

 

Hundesenge & Hundekurve
Som os selv, så er de fleste hunde ikke særlig glad for, at sove på det kolde gulv, den vil nok som de fleste hunde, ja og mennesker, foretrække, at sove i en dejlig blød hundesend eller hundekurv, den giver også tryghed og mulighed for, at give hunden sin egen plads, hvor den kan trække sig tilbage efter en aktiv dag. En hundeseng eller hundekurv er specielt vigtig hvis din hund lider af bla. gigt, så vil det hjælpe den meget, at ligge godt, væk fra kolde gulve og sikre den har en hundeseng der støtter den. Derfor finder du også et stort sortiment hundesenge og hundekurve på Os med kæledyr, lige fra sundhedssenge hen til varmemåtter og termotæpper og helt normale dejlige bløde hundesenge, som din hund kan ligge i og samle energi til de næste gåture.

Hundeburer, Autobokse & Biltilbehør:
Det er ikke et lovkrav, at ens hund skal have sele på, og eksempelvis sidde i transportbur eller være fastspændt, når du har dem med i din bil. Men vi vil bestemt anbefale det, for både dyrets, førerens og eventuelle passagerers sikkerheds skyld, da en hund af alle størrelser, under en ulykke eller en hård opbremsning, kan komme slemt til skade og være skyld i dødsfald på én selv eller andre i bilen, da en hund som flyver igennem ens bil, vil gøre meget stor skade på dem og det den rammer - og sig selv.

Vi har derfor også et stort udvalg af hundeburer, autobokse og andet tilbehør til bilen, så din hund eller hunde, kan blive spændt sikkert fast under køreturen.

Skal du rejse med hunden(e), er det også nødvendigt med en god og godkendt transportboks, som du også finder på Os med kæledyr. Husk altid, at finde de gældende sikkerhedsregler i det land du/I vil rejse hen med hunden(e). F.eks. er det et lovpligtigt, at hunde er fastspændt i bilen i Tyskland.

Hundesnor & Hundehalsbånd
Ens hund må jo godt se godt ud på gåturen og derfor bør enhver stolt hund, også være i besiddelse af et flot hundehalsbånd og hundesnor. Men ikke nok med den skal se godt ud, så skal det gerne også være rart at have på og gå med, så derfor har vi også et stort udvalg af hundesnorer, flexiliner (udtrækkelige hundesnor) og hundehalsbånd i stof, læder og meget andet, så når det er tid til udskiftning, kig ind på vores hjemmeside Os med kæledyr her kan finde den helt rigtige hundsele, det rigtige halsbånd, der matcher og giver god komfort til en afslappende spadsertur.


Hundepleje & Klippemaskiner:
Hygiejne og pelspleje er vigtigt for, at sikre din hund en sund og flot pels og derfor er det nødvendigt, at soignere din hund regelmæssigt. Først og fremmest er pelsplejen vigtig, her handler det om udredning, vask og klip, som sker ved hjælp af en klippemaskine, hundebørste, hundekam, hundeshampoo & -balsam, noget som du finder et kæmpe udvalg af på Os med kæledyr. Næst er poteplejen, dem bruger din hund hele tiden og kan den ikke selv holde sin negle, så er det nødvendigt med en negleklipper og -fil, og til at beskytte den mod salt og andet, specielt i vintertiden er det også nødvendigt med 

poteplejecreme, voks og potebeskyttelsessko for at din hund rigtig kan nyde sin gåtur og ikke komme hjem med ondt i sine poter. Udover dette skal din hund beskyttes mod tæger og lopper, dette kan ske på flere måder og derfor har vi også et stort udvalg inden for loppemiddel til hunde. Men heldigvis kan du finde det hele på Os med kæledyr så dette er intet problem og med os kan du nemt holde din hund ren, sund og velplejet.


Hundesport & hundetræning
Går du til hundetræning eller anden sport med din hund, så har vi her på Os med kæledyr er godt udvalg af produkter.

Hundelegetøj
Ja, hundelegetøj er meget svært at komme udenom, når man er hundeejer. Derfor har vi også et kæmpe udvalg af legetøj til hunde, af alle størrelser, så de alle kan få noget, at kæmpe med. Vi har også gjort rigtig meget ud af at finde hundelegetøj, som hjælper din hund, det kan være til deres tænder eller bare til at få tiden til at gå, så som intelligente madskåle og andet legetøj, din hund kan lege med, mens du er på arbejde. På Os med kæledyr finder du både legetøj til voksne hunde men også et bredt udvalg af hvalpelegetøj. Så er du efter legetøj til din hund, er du kommet til den rigtige side.

Hundeskåle
Et stort udvalg af forskellige hundeskåle, gør det muligt for din firbenede ven selv at vælge sin egen favorit. Skålene er ikke kun forskellige i størrelse, form og farve, men også i materialet: rustfrit stål, keramik eller kunststof.


Hundehvalpe og unge hunde
Her er der ikke blot produkter til små hunde og hvalpe, men også gode råd og vejledning.

Køb Dansk og fra den lokale dyrlæge
Hos Os med kæledyr er vi meget stolte over, at kunne sige, at når du handler ind til din hund hos os, så handler du Dansk, det vil sige vi ligger i Danmark, vi ansætter i Danmark og vi betaler skat og moms i Danmark. Og ikke nok med det, så går omsætningen på Os med kæledyr igennem Danske dyrlæger, som har valgt, at være en del af Os med kæledyr. Det betyder, at når du handler til din hund – til rigtig gode internet priser, så støtter du op om Danmark og de Danske dyrlæger, som gør et kæmpe arbejde ude i lokalområdet, om det er København, Jylland eller Fyn, så er der altid brug for en dyrlæge.