100% Dansk webshop - Af hjertet Tak for din støtte.

Velkommen til os med kæledyr Læs mere her

Artikler om kæledyr - Læs dem her

Sommerferien er i gang

Vi holder lidt sommerferie i uge 30, 31, 32

Jacob Nørlem-Masters |

Kære dyrevenner,

Vi har nogle medarbejdere, der normalt holder hele vores webshop i skarp pote - men i de næste 3 uger (uge 30, 31, 32) har de faktisk brug for en velfortjent pause! Det er tid til ferie for vores elskede team, og selvom vi gerne vil have vores dejlige medarbejder tilbage på arbejde hurtigere end en hund, der jager sin egen hale, vil vi gerne give dig besked om, at leveringstiderne kan være lidt længere end normalt. Men bare rolig, vi lover, at det er det hele værd!

Vores flittige hunde, katte og gnavere har besluttet at tage på eventyr til de mest fantastiske steder. Hunde kan løbe frit gennem blomstermarker, katte kan jage sommerfugle på frodige marker, og gnavere kan udforske skovene med trætoppe, der ser ud til at røre skyerne. Og så er der de eventyrlystne fugle, der har taget vingerne til nye højder, for at få en fugleperspektiv over sommerlandskabet.

Men hey, det betyder ikke, at de har forladt dig helt! Vores dyrebare medarbejdere har sat alt i system, før de tog afsted, så du stadig kan bestille alt, hvad du har brug for. Men vær tålmodig, da de små eventyrere måske har brug for lidt længere tid på deres rejse for at finde de bedste gaver til dig og din pelsede ven.

Det siges, at de bedste ting i livet tager tid, og det gælder bestemt også for vores leveringer. Vi vil ikke haste vores medarbejdere, når de er ude og opleve verden, fordi vi ved, at de kommer tilbage med halerne i vejret og stjerner i øjnene, klar til at give dig den bedste service, du nogensinde har fået!

Vi forstår, at du kan være utålmodig efter at få fat i dine produkter, men tænk på det som en spændende ventetid på juleaften. Vi garanterer, at når vores eventyrlystne medarbejdere er tilbage, vil de bringe en magisk pakke med sig, der er fyldt med glæde og kærlighed til dig og din pelsede ven.

Så slå koldt vand i blodet og forestil dig vores dyrevenner, der graver sig dybt ned i sandet på en fjerntliggende strand, mens de nyder solnedgangen over horisonten. Eller se for dig, hvordan de udforsker den vilde natur, hvor de opdager skatte, der vil gøre din pelsede ven hoppe af glæde!

Imens vores dygtige team er ude og udforske verden, vil vi stadig være her for dig. Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, er vi altid kun en e-mail eller telefonopkald væk. Så lad os tage denne sommer til at fejre eventyr, venskab og den dybe kærlighed, vi har til vores pelsede venner.

Tak for din forståelse, og vi kan ikke vente med at dele vores dyrevenners fantastiske eventyr med dig, så snart de er tilbage!

Pelsede knus og halevift

Fra alle os hos Os med kæledyr

Afgiv din kommentar

Bemærk alle kommentarer skal godkendes før man ser dem på siden.