Velkommen til os med kæledyr Læs mere her

Hvordan virker et anti gø halsbånd til min hund ?

Stop hund i at gø med et Anti Gø halsbånd med spray fra PetSafe

Anti gø halsbånd til min hund ?

Ved ikke, om der er noget værre end en hund der gør hele tiden, ikke nok med det er slemt for én selv når man sidder og hygger sig i haven, men ens naboer er nok heller ikke helt fan af en hund, som gør hele tiden.

Der er mange forskellige grunde til ens hund gør, det kan være lyde af mennesker der går fordi ens hus eller lejlighed og det kan også være dyr den gør af og ofte helt uden grund, da det er en dårlig vane den gør, som er til gene for en selv, men også ens naboer.

Men der er en god ting ved dette og det er det er noget man kan løse og faktisk er det ikke særlig svært, det kræver bare, man er over ens hund og viser den, det ikke er ok at gø....... Det svære er så, at overholde dette og gøre det hele tiden, det er svært og det er også derfor et gø halsbånd er noget flere og flere benytter, for halsbåndet reagerer lige i det sekund ens hund gør og fortæller den, det sekund den gør, at det skal den ikke og den gør det hele tiden, så ens hund hurtigt med en gø halsbånd lærer, at man ikke skal gø.

Der er flere forskellige typer, både med lyd og spray, men også stød, som vi aldrig ville anbefale. Vi har også testet gø halsbånd med lyd, en lyd som kun ens hund kan høre og ja vi har ikke særlig god erfaring med dem, da det virker til de heller ikke kan høre den lyd det giver :-)

Vores anbefaling er et gø halsbånd som benytter spray, som er et lille sprøjt med "vand" som er neutral eller med citron og det er den sidste som de fleste benytter og har succes med, men der er forskel på alle. 


Gø halsbånd med spray fra PetSafe

Sådan virker et Anti Gø halsbånd

Det som dette gø halsbånd gør er, at så snart ens hund gør, så giver den et sprøjt - sådan med det samme, så den med det samme får besked på, at det skal man ikke... og det forløber sig normalt sådan, at i starten benytter den rigtig meget væske, da ens hund lige skal lærer den ikke skal gø, men efter 1-2 uger vil man mærke, at den ikke gør eller gør meget mindre og nogle uger mere, så kan man ofte tage det af igen. Man smider det så bare på igen, skulle den starte og her ved den godt hvad det betyder og vil derfor normalt stoppe med, at gø med det samme...

Vores personlige erfaring med Anti Gø Halsbånd

På vores egen hund, som var en lille cocker spanier, så havde vi det på hele tiden, men ofte var det ikke tændt, men hun løb ikke nogle chancer og derfor gøede hun ikke når hun havde det på.

Anti-gø halsbånd vi anbefaler

Den model vi fører og har rigtig god erfaring med er et gø halsbånd med spray fra PetSafe: og det benytter nogle patroner, som du finder her Refill væske til Gø halsbånd med spray fra PetSafe

Håber disse råd kan hjælpe dig på vej til en mere stille tid og et bedre naboskab ;-)


Æske til Anti Gø halsbånd med spray fra PetSafe