Gå til indhold
GRATIS FRAGT TIL PAKKESHOP OVER 399KRGratis fragt til pakkeshop ved køb over 399,-

Træt af din hunds dårlige ånde?

Med en pakke fra HundeSmil kan du nyde kærligheden og
kyssene fra din hund, uden gener fra dens dårlige ånde.

Køb din første pakke i dag
Køb en hundesmil i dag

En månedkassen der hjælper din hund til bedre mundhygiejne!

Hvis du er lykkelig hundeejer, kan du måske nikke genkendende til følgende: Du bliver overdænget med kærlighed af menneskets bedste ven, men må vende hovedet bort, for at undvige din vens dårlige ånde.

Den dårlige ånde kan skyldes tand- og tandkødsproblemer. For at forebygge disse problemer, er det nødvendigt at holde en god, daglig tandpleje hos din hund.

Tænder hos hunde er noget af det vigtigste at have fokus på, derfor har vi hos Os med kæledyr lavet en månedskasse, som vi kalder for HundeSmil. Med denne kasse får du alt du skal bruge for at holde din hunds tænder flotte og rene.

Nemt at bruge - tager få minutter om dagen!

Hæld aquadent i vandet dagligt

Hæld væsken i vandet.

Hver morgen hælder du væsken i vandet, som hjælper til med at bekæmpe tandplak, tandsten og dårlig ånde. m.m.

Børst hundes tænder dagligt med tandpasta lavet til hunde

Børst tænder dagligt med tandpasta. 

Ved hjælp af vores guides vil du hurtigt lærer, at børste tænder på din hund dagligt og vi giver alt med du skal bruge.

Giv en Dental stick som følger med.

Giv en Dental stick som følger med.

Hver anden dag, giver du en af de Dental sticks som følger med, så hjælper med at holde tænderne pæne og rene.

Leg jer til flotte tænder

Leg jer til flotte tænder

I vil løbende modtage forskelligt legetøj, som hjælper til med at holde din hunds tænder flotte og rene.

Det du vælger, er det du får!

Hos Os med kæledyr ved vi, at man skal gøre sig fortjent til kundernes tilfredshed og derfor kan vi også stå inde for det indhold, som er i vores månedskasse og det du vælger er det du får.

Det betyder at vælger du at prøve os 1 måned, så fortsætter det ikke måned efter måned, uden du selv har bedt om det.

Så det du vælger er det du får og skulle der ske fejl, sidder vores kundeservice klar til at rette fejlen!

TEGN PÅ TANDPROBLEMER

Vores hunde vil nødigt se os kede af det, og viser derfor sjældent tegn på smerte. Det er derfor vigtigt, at vi som ejere er opmærksomme på de små signaler vores hunde viser os, når de har tandproblemer.

Dårlig ånde

Hunde har ikke specielt velduftende ånde fra naturens side af, men hvis den pludselig ændrer sig, kan det skyldes tandproblemer.

Misfarvet tandkød

Hvis din hunds tandkød er rødt og betændt kan det være tegn på tandsten eller tandkødsbetændelse.

Modvilje mod at få undersøgt tænder

Hvis din hund er modvillig til at få undersøgt tænder, eller udviser ubehag, kan det skyldes smerter.

Smerter ved at tygge

Ændrer din hund adfærd når den skal spise? Spiser langsommere, tygger kun i den ene side, eller tygger på en anden måde end normalt? Så er det tegn på tandproblemer.

Savl

Hunde har tendens til at savle, når de ser lækker mad. Vær dog opmærksom, hvis din hund begynder at savle mere end normalt. Det kan være tegn på tandproblemer.

Hunden tager poterne op til munden, eller kører hovedet hen ad gulvet:
Hvis din hund klør sig omkring munden med poterne, kan det skyldes ubehag. Det kan være, at din hund har noget siddende i tænderne, men kan også være tegn på mere alvorlige tandproblemer.

Vægttab

Du bør altid kontakte dyrlægen hvis din hund pludselig taber sig i vægt. Hvis din hund har tandproblemer, vil de typisk også have nedsat appetit, og deraf vægttab.

Ændret adfærd

Er din normalt glade hund pludselig mere stille? Mindre aktiv? Eller måske udad reagerende overfor andre dyr?
Pludselige adfærdsændringer kan skyldes smerter pga. tandproblemer.

SÅDAN FOREBYGGER DU TANDPROBLEMER HOS DIN HUND

Vores hunde vil nødigt se os kede af det, og viser derfor sjældent tegn på smerte. Det er derfor vigtigt, at vi som ejere er opmærksomme på de små signaler vores hunde viser os, når de har tandproblemer.

Børst tænder på din hund dagligt!

Tandbørstningen skal ikke udvikle sig til en kamp mellem dig og din hund. Det kan derfor være en god ide at starte med at træne tandbørstningen i korte sekvenser. Husk ros – det gør tandbørstningen mindre stressende for både dig og din hund, og giver jer begge følelsen af succes.

Hold støttende om hundens næseryg og løft læben. Oftest vil hundens tunge forestå rengøringen af indersiden af tænderne, og du kan derfor koncentrere dig om at børste ydersiderne. Husk altid at børste i rolige og cirkulære bevægelser.

Anti-plak opløsning til drikkevandet!

En anden nem og effektiv metode til at bekæmpe plak, tandsten og dårlig ånde er en anti-plak opløsning til din hunds drikkevand.

Tyggepinde et par gange om ugen!

Tyggepinde er vigtige, da de hjælper til at styrke din hunds tandkød og kæbemuskler. Derudover bidrager de til at opretholde en god mundhygiejne, og mindsker plak og tandsten.

Tyggeben og tyggepinde er dog ikke kun gode og forebyggende for hundens mundhygiejne og tænder, men også for at holde hunden beskæftiget, afslappet og stimuleret.

Der er derfor mange grunde til, at din hund vil elske dig for at få tyggepinde fra HundeSmil!

HVAD FÅR DU MED HUNDESMIL?

Når du handler hos Os med kæledyr. Så handler du også med din lokale dyrlæge, som betyder at vi altid har de dyrlæger som er tilmeld Os med kæledyr med ind over det indhold, som er i abonnements kasserne fra Os med kæledyr.

Det at en dyrlæge er med indover og at vi kun benytter os af nogle af markedets sikreste, bedste og mest anerkendte mærker, gør du trygt kan give din hund en box fra Os med kæledyr så I sammen kan nyde fordelene ved kvalitetslegetøj, som er skabt til at blive brugt og giver din hund en helt anden oplevelse ind den vil få med et billigt stykke legetøj til hunde.

HundeSmil er skabt til at passe på din hunds tænder.

Når du tegner et abonnement hos Os med kæledyr på en kasse fuld af godbidder og legetøj, som kan hjælpe din hund med sin lidelse, så er det vigtigt den er tilpasset din hunds lidelse og derfor vil vi efter dine valg sammensætte kassens indhold efter din hunds behov, så udover din hunds lidelse, som indholdet er tilpasset efter, og har din hund allergi kan du også vælge om jeres kasse fra Os med kæledyr skal være uden kylling, uden okse eller uden fisk!