Prøv foder fra Hill's Science Plan til små hunde GRATIS og betal kun 29,- for fragten.

Med kvalitets foder skabt til små hunde, sikrer du din hund, får alle de vigtige næringsstoffer, din bedste ven fortjener. Og så bliver det leveret fast, så du ikke skal tænke på hele tiden, at bestille foder til din bedste ven.

Det eneste du skal gøre er, at vælge om det skal være voksen, ældre eller hvalpe foder, så sender vi dig vores intro-pakke, som består af 1,5 kg foder og 1 pose vådfoder fra Hill's til små hunde og herefter vil du fast, hver 4. uge, modtage 6 kg kvalitets hundefoder fra Hill´s, så det passer med du ikke løber tør for foder - uge interval, variant m.m. kan du altid rette og der er naturligvis ikke nogen binding.

3 vigtige fordele ved foder fra Hill's Science Plan

100% balanceret & sund ernæring til hunde og katte

100% balanceret & sund ernæring

Ikke for meget, ikke for lidt. Den perfekte balance af næringsstoffer, vitaminer og mineraler, skræddersyet til at imødekomme hunde og kattes specifikke behov i forhold til race, størrelse og livsstadie.

Foder elsket af hunde og katte

Foder som din hund og kat vil elske ❤️

Vores forskere forstår den præcise sammensætning af næringsstoffer og ingredienser, der fremmer livslang sundhed. Skabt af videnskab, ikke af trends – udviklet på baggrund af kliniske ndersøgelser med resultater, du kan stole på.

Foder til hunde og katte takket være videnskaben

Ingredienser baseret på videnskab

Hill's Science Plan foder er førsteklasses ernæring anbefalet af dyrlæger og er skabt til at støtte hunde og kattes unikke behov fra deres første skridt til deres tredje alder.

SE MERE FRA HILL'S

SE AKTUELLE TILBUD PÅ HILL'S