100% Dansk webshop - Af hjertet Tak for din støtte.

Velkommen til os med kæledyr Læs mere her

Artikler om kæledyr - Læs dem her

Black Friday eller støt dyreværnet - Valget er op til dig?

Black Friday eller støt dyreværnet hos Vetboxen.dk - Valget er op til dig?

Ja, det er op til dig - det koster os det samme ❤

Black Friday er ikke en særlig special dag her hos os, vi gider den faktisk ikke for at være ærlig - ikke at vi er gammeldags, men i vores verden ser vi ikke grund til sådan en dag her i Danmark, hvor alt nærmest altid er på tilbud.

Vores priser holder vi nede hele året, ja vi holder fødselsdag og har særlige tilbud hele tiden og det er lige det, vi har tilbud hele tiden og der er derfor svært at lave mere tilbud, bare fordi det er blevet moderne 😜

Så i år havde vi faktisk valgt ikke at holde black friday, men at vi  ville give den rabat I skulle have haft til dyreværnet...

Men sådan blev det ikke, for mens jeg sidder og planlægger og laver det hele klar, kommer jeg sammen med katja (min kone og partner) frem til, at det kunne være lidt sjovt, at se hvad I selv ville vælge - er det bare os der ikke rigtig gider black friday ??

Måske fordi vi alligevel er lidt gammeldags eller fordi vi sidder og tænker tilbud og nyhedsbreve hele dagen og derfor læser en masse om alle disse ting.. Ved det ikke - vi holder meget af Julen og alt der hører til den... bare ikke Black friday...

Nå, black friday 2019 konceptet er:

Du kan vælge at spare 25% på alt tilbehør & udstyr, der er som altid ikke rabat på medicin, loppemidler, biorb og nogle få andre ting.

Eller du kan vælge at give de samme 25% til dyreværnet.dk der pt. indsamler midlerne til at få sparket en oplysningskampagne igang!

Kampagnen skal én gang for alle informere og oplyse om bagsiden ved at købe en hund eller hvalp fra uhumske hvalpe-fabrikker Læs mere her

 

 

Så gå BLACK FRIDAY AMOK med denne RABATKODE:

"Black2019" 

 

på hele 25% rabat på dit køb af tilbehør & udstyr frem til midnat Fredag d. 29/11-2019. - gælder ikke på foder og få andre ting i dag... men der er jo snart Cybermonday og januar udsalg.. så hvem ved :-)

 

 

Du kan også vælge at give det hele til DYREVÆRNET med denne RABATKODE:

"Luk-hvalpefabrikkerne"

 

som også er på hele 25%  de går bare til en god sag og giver dig 0% rabat på dit køb af tilbehør & udstyr. dog ikke på foder og få andre ting i dag.

 

Valget er dit 🥰 og der bliver ikke kigget skævt lige meget hvad du vælger :-)

 

Du kan kun bruge 1 rabatkode og derfor skal du vælge om du vil holde black friday og tage de 25% selv eller give de 25% til dyreværnet.

Rabatkoden indsætter du ved betaling, så skriver den 0% rabat ved dyreværnet og 25% rabat ved Black2019.


Med venlig hilsen

Jacob N Masters | Uswithpets.dk

 

Læs mere om dyreværnets kamp mod hvalpefabrikkerne

 

To uskyldige hvalpe dømt til aflivning