Beroligende til hunde & katte nytårsaften

Beroligende til hunde & katte nytårsaften

Hjælp din hund eller kat sikkert ind i det nye år

Så er det desværre – ihvertfald for mange hunde og katte, igen tid til at nytåret skal skydes ind, heldigvis er der med de nye love, ikke så meget ”knald og bang” som der har været, men der er fortsat meget og derfor er det også tiden, hvor mange hunde og katte går rundt og lider af angst.
 
Heldigvis findes der mange angstdæmpende midler, som man kan gøre brug af og flere af dem er mulige, at købe som håndkøbsmedicin. Lider din hund/kat af voldsom angst, anbefaler vi at du tager en snak med din lokale dyrlæge og finder frem til det rigtige middel til lige din hund/kat.
 
Som sagt, så er de håndkøbspræparater man kan få i dag ofte nok og derfor har vi også valgt at give dig nogle skarpe priser på disse produkter, så du kan hjælpe din hund eller kat godt ind I det nye år 😊

Du finder flere forskellige håndkøbspræparater som kan forebygge og hjælpe din hund eller kat med angst nytårsaften eller når du ikke er hjemme her:

 Beroligende til hunde & katte nytårsaften
.
Husk, når du handler hos osmedkæledyr.dk handler du i et 100% Dansk selskab og du støtter på samme tid op omkring de Danske dyrlæger.

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med * og vi kan som det er nu ikke svare på kommentere i vores system, selvom vi meget gerne vil.. der bliver arbejdet på det.

Bemærk venligst, kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres

RELATED ARTICLES