100% Dansk webshop - Af hjertet Tak for din støtte.

Velkommen til os med kæledyr Læs mere her

Artikler om kæledyr - Læs dem her

Min hund/kat har fået lopper!

Min hund/kat har fået lopper!

Bettina Kjærgaard |

Hunde kan næsten ikke undgå at få lopper.
Ja det er svært at undgå lopper hele sit liv, hvis man altså er hund eller kat. Så derfor har de fleste der har eller har haft hund eller kat, også mødt denne lille fyr "loppen" ... Ikke en fyr vi er glade for hverken som hund, kat eller menneske. Man kan heller ikke rigtig sige noget godt om at have lopper, det klør og de har ikke rigtig noget formål andet end at overleve og blive til flere - som er noget som de er rigtig gode til.

Der er dog masser af hjælp at hente, så har du fået lopper kan du hurtigt komme af med dem: klik her for at finde produkter til bekæmpelse og forbyggelse af lopper

Hvad er en "loppe" ?
Lopper er insekter, der suger blod af hunde og katte - og mennesker :-( På hunde bliver få lopper hurtigt til flere: Hun-loppen lægger op til 15 æg pr. dag i hundens pels. Æggene klækkes og forpupper sig i gulvtæpper, hundekurve og andre steder, hvor hunden opholder sig.

Lopper kan give allergi
Hunde kan få allergi mod lopper, der forårsager hårtab og andre lidelser. Den mest almindelige årsag til hudproblemer hos hunde er faktisk lopper.

Kløe er det mest almindelige symptom på, at hunde har lopper. Man ser især, at bagbenet føres i en hurtig bevægelse op mod lænden.

For at være på den sikre side, kan man kæmme hunden med en loppekam over et stykke hvidt papir - så kan man tydeligt se de sorte loppeekskrementer eller levende lopper.

Klik her for at se vores store udvalg til behandling og forbyggelse af lopper m.m.

Hvad kan jeg gøre hvis min hund eller kat har fået lopper ? 
Osmedkæledyr.dk har flere forskellige effektive midler mod lopper på hunde og katte klik her for at se dem alle. Vi bruger lige lidt tid på at forklare lidt om de mest brugte i Danmark.

Frontline bekæmper både lopper og deres larver.
Frontline er et af de mest kendte og bruger man det rigtigt og supplerer behandlingen med en grundig rengøring/støvsugning, da “løsgående” loppeæg kan overleve i lang tid afhængig af temperatur og luftfugtighed, så er man med Frontline også meget sikker på at Hr & Fru loppe finder et andet sted at bo - Frontline er doseret i små praktiske applikatorer, som let åbnes.

Fordel væsken ud på huden mellem hundens skulderblade (hvor hunden ikke kan komme til at slikke det af).

Det er vigtigt at bruge hele dosis'en på en gang. Det er også vigtigt, at væsken kommer i kontakt med huden og ikke kun pelsen.

Det anbefales således at lave en “skilning” i pelsen, hvis den er meget tyk. Undgå at berøre hunden på det behandlede område, før det er tørt. Vent 24 timer før du bader din hund - eller lader den svømme.

Hvis der både bor hunde og katte i hjemmet, bør også katten behandles mod lopper. Frontline laver forskellige produkter til katte og hunde. Kemisk er produkterne meget ens, men der er forskel på mængderne af de forskellige indholdsstoffer. Derfor skal man bruge kattemidlet til katte og hundemidlet til hunde.

Klik her for at se Frontlines produkter

Bayvantic Vet både bekæmper og forebygger lopper og flåter.
Udover Frontline, der laver midler til både hunde og katte, fører vi Bayvantic Vet, der bekæmper og forebygger lopper og flåter, specifikt til hunde.

Bayvantic Vet fåes i doser til hunde under 4 kg, 4-10, 10-25 og 25-40 kg.

Lopper på hunde dør indenfor 1 døgn efter behandling. Én behandling forebygger yderligere loppeangreb i 4 uger. Evt. flåter bør fjernes manuelt, inden behandlingen med Bayvantic Vet.

Det anbefales at supplere med en behandling mod bændelorm, da lopper kan smitte hunde med bændelorm. Klik her for at se Bayvantic Vet's produkter

Hvidløg mod blodsugere
Ja det passer, til forebyggelse af loppeinficering anbefaler vi helt klart Pet-Gourmet's hvidløg til hunde og andre dyr.

Udover at skræmme blodsugende insekter bort, modvirker hvidløgsproduktet hårfældning. Klik her for at se Pet-Gourmet's hvidløgs produkter

Afgiv din kommentar

Bemærk alle kommentarer skal godkendes før man ser dem på siden.