100% Dansk webshop - Af hjertet Tak for din støtte.

Velkommen til os med kæledyr Læs mere her

Artikler om kæledyr - Læs dem her

Alt til Undulater, papegøjer og andre fugle

Her hos Os med kæledyr finder du alt til undulater, papegøjer og andre fugle. Vi har noget til alle og altid et stort udvalg af kvalitets produkter til konkurrencedygtige priser, så hos Os med kæledyr finder alt du skal bruge til din fugl indenfor foder, legetøj, snack og andet tilbehør til fugle og vi har altid en masse gode tilbud, både på udstyr og foder. Så hos Os med kæledyr går du aldrig galt i byen..


Stort sortiment af udstyr til fugle til konkurrencedygtige priser

Hos Os med kæledyr finder du alt du skal bruge til din undulater, papegøjer, kanariefugle, parakitter, dværgpapegøjer, tropiske fugle og er du på udkig efter ting til de smukke vilde fugle i haven, så klik her. I vores kategori til undulater og andre tamfugle finder du også masser af forskelligt foder til fugle, som også omfatter artsspecifikt fuglefoder, pellets og naturligvis også fuglegodbidder.

I vores store og brede sortiment finder du også nemt et nyt bur eller voliere, der passer både til dig og dine fugles behov og som passer til den til stil du har i dit hjem.

Og da fugle er meget intelligente dyr, har de brug for masser af daglig aktivering og du vil derfor hele tiden skulle finde på nye og sjove aktiviteter som du kan læse mere om på vores blogindlæg omkring hold af fugle.

Men du vil som ejer af en fugl løbene skulle finde nyt legetøj, som du kan aktivere din fugl med og derfor har vi også et af Danmarks største, hvis ikke det største udvalg fuglelegetøj i både naturtræ, plast, klatrereb, klokker, legepladser klatrestativer, gynger og meget mere.

Det gode er du her finder masser af fuglelegetøj, som er med til at give din fugl nye oplevelser og stimulere fuglen, som giver den aktivere den i dagligdagen, så din fugl får et langt og aktivt liv.

Fuglefoder til undulater

Undulaten lever i kæmpe flokke og stammer fra Australien, hvor den er udbredt i hele landet, hvor de dagligt flyver utroligt langt og kommer vidt omkring for at finde føde, som i naturen består rigtig meget af græsfrø, som giver mening, da undulater er en frøspisende papegøjeart, som spiser stort set alle frø, frugt, grønt og meget mere. Men da de i naturen primært lever af græsfrø og skal flyve utrolig lang dagligt for, at skaffe føde nok, som er en mængde motion der er svær at leve op til hjemme i stuen, så skal man passe utroligt meget på vægten, når det kommer til undulater og andre fugle som vi holder i hjemmet.

Hos Os med kæledyr finder du derfor også et godt udvalg udvalg af undulatfoder fra de førende producenter inden for fuglefoder, men også pellets, som vi varmt kan anbefale Læs mere om pellets her

Se også disse 2 korte film med vilde undulater i Australien fra BBC:


Undulaten sætter som nævnt stor pris på frugt og grønt, og du kan derfor med stor fordel supplere din undulats foder med fx agurk, gulerod og salat. Men husk vægten og du bør give frugt og frø/pellets i forskellige skåle.

Og husk, at din undulat altid skal have adgang til frisk drikkevand døgnet rundt.

Vi anbefaler, at du udover, at du giver den alt du kan som hjælper den til, at holde sine klør og næg flot, som kan gøres med legetøj af grene og ved tilbyder undulaten en kalksten, som giver den kalk og på samme tid gør den få slebet sit næb.

Fuglefoder til parakitter

Hos Os med kæledyr finder du et stort udvalg af frøblandinger til parakitter. Vi har de mest kendte mærker og i forskellige smagsvarianter. Du kan derfor nemt finde en frøblanding, der passer til din parakit. Parakitter er også meget glade for frisk frugt og grønt, og du kan derfor med fordel supplere den normale daglige frøblanding med noget ekstra lækkert frugt eller grønt. Vi kan bl.a. anbefale gulerødder, broccoli, æbler, pærer, rønnebær og appelsin. Benytter du både en frøblanding og frisk frugt/grønt, skal foderet altid deles op i forskellige skåle, så frøblandingen ikke bliver fugtig af saften fra frugten. Parakitterne skal derudover altid have adgang til frisk drikkevand døgnet rundt.

Fuglefoder til kanariefuglen

Kanariefuglen lever vildt på Madeira, Azorerne og på de Kanariske Øer. Kanariefuglen er ikke et flokdyr, men trives i selskab med egne artsfælder. Du kan godt gøre en kanariefugl tam, men det kræver tid og tålmodighed. Kanariefuglen lever hovedsageligt af frø, hvilket betyder at du bør tilbyde din kanariefugl en god frøblanding dagligt. Hos Os med kæledyr tilbyder vi flere forskellige kanariefrøblandinger. Du er derfor altid sikker på at kunne finde et godt grundfoder til din kanariefugl lige her hos os. Du kan også med fordel supplere den daglige frøblanding med frugt og grønt - det vil din kanariefugl sætte stor pris på. Vi kan bl.a. foreslå følgende lækkerier: abrikos, karse, rå rødbeder, ribs, majs, bønnespirer, blomkål og chili, og det er blot nogle få bud på, hvordan du kan forkæle din kanariefugl lidt ekstra. Husk dog altid, at frøblandingen og frugt/grønt skal serveres i separate skåle og kanariefuglen skal altid have adgang til frisk drikkevand.


Fuglefoder til papegøjer

Papegøjer er meget sociale dyr og det anbefales derfor, at de holdes som par. Vi tilbyder et bredt udvalg af papegøjefrøblandinger. Vi har frøblandinger både til store og små papegøjer. Udover den daglige frøblanding anbefaler vi, at du også giver din papegøje frugt og grønt. Herved varierer du dens kost, og du hjælper den til at holde sig sund og rask.


Fuglegodbidder

Fugle kan også godt lide at blive ekstra forkælet engang imellem. Du kan derfor altid finde et stort udvalg af lækre og velsmagende fuglegodbidder. Fuglegodbidder er velegnede som supplement til det daglige fuglefoder, da de hjælper med at vedligeholde din fugls næb og kløer. Du bør dog ikke give for mange af disse, da du herved kan risikere, at din fugl bliver for tyk.


Fugleburer og volierer

Det er ikke altid lige praktisk, at lade sine fugle flyve frit rundt i hjemmet. Derfor tilbyder vi et bredt udvalg af fuglebure til undulater, kanariefugle, papegøjer og parakitter til fordelagtige priser. Vi har med andre ord fuglebure til såvel små som store fugle.


Fuglelegetøj

Fugle er kloge dyr, og har derfor brug for aktivering i hverdagen. Hos Os med kæledyr finder du et spændende og bredt udvalg af artskorrekt fuglelegetøj velegnet til henholdsvis undulater, parakitter, papegøjer, kanariefugle og tropefugle. Du kan derfor hos os altid finde noget fuglelegetøj, der passer til din fugls behov.


Redematerialer og redekasser

Fugle har forskellige krav og behov til redekasser og redemateriale. Hos Os med kæledyr finder du et bredt udvalg af redekasser lavet i forskellige materialer. Vi har gjort det nemt for dig, at finde den redekasse og det redemateriale, der passer til netop dine fugle.


Trug, badekar og siddepinde

Når fugleburet skal indrettes, kan du hos Os med kæledyr finde alt i tilbehør til fugleburet. Vi har et bredt udvalg af vandtrug, fodertrug, badekar og siddepinde.


Tilbehør vildtfugle

Vi tilbyder et bredt udvalg af foderautomater og vildtfuglefoder. Hvornår skal man fodre de vilde fugle? De fleste vælger at fodre om vinteren, dog anbefales det, at man fodrer de vilde fugle hele året rundt. Undersøgelser foretaget både herhjemme og i udlandet har vist, at det er bedre for fuglene, at blive fodret året rundt. Ved at fodret året rundt hjælper du fuglene med at opbygge tilstrækkeligt fedt og energi, så de har en større chance for at overleve vinteren. Vi anbefaler, at du varierer udbuddet af foder, herved tiltrækker du flere forskellige fuglearter til haven. Fyld ikke mere foder op i foderautomaterne eller på foderbrættet end der bliver spist, herved undgår du besøg fra uindbudte gæster, såsom mus og rotter. Hos Os med kæledyr finder du et bredt udvalg af tilbehør til vildtfugle. Vi har mange forskellige typer foderautomater både til mejsebolde, solsikkefrø, nødder og fuglefrø. Vi tilbyder foderautomater, der kan hænges op og foderbræt, der kan stå frit. Et foderbræt kan du nemt flytte rundt med, hvis du ikke ønsker at foderpladsen skal være det samme sted hele tiden. Vil du gerne give de små vildtfugle en hjælpende hånd med en god yngleplads? Så kan du hos os finde et udvalg af redekasser, der tilbyder fuglene læ imod vind og vejr. En redekasse er ligeledes med til at beskytte æggene og ungerne imod rovdyr.


Vitaminer

Fugle har brug for vitaminer ligesom os. Vi tilbyder derfor et bredt udvalg af nærende vitaminer til dine fugle.


Mineralsten, sand og rør

Til bunddække i fugleburet anbefaler vi, at du benytter fuglesand eller fuglesandpapir alt efter fuglearten. Hos Os med kæledyr finder du altid et stort udvalg af fint og groft fuglesand, sandpapir og mineralsten. Vi har fuglesand velegnet til alle fuglebure.


Fuglebøger

En god bog er altid en oplagt gave idé og vil du gerne glæde en fugleinteresseret, kan du hos Os med kæledyr altid finde et udvalg af spændende og lærerige fuglebøger omkring fodring, pasning og pleje.