100% Dansk webshop - Af hjertet Tak for din støtte.

Velkommen til os med kæledyr Læs mere her

Artikler om kæledyr - Læs dem her

Orbiloc - Brug en lygte der virker, for dig og din hunds sikkerhed

 


 Hvorfor købe Orbiloc  -  Køb Orbiloc her  -  Historien bag  -  Beskrivelse af Orbiloc


Orbiloc lygter til hunde i mange farver


Hvorfor er hundelygten fra Orbiloc så god?

Orbiloc er er først og fremmest lavet af meget høj kvalitet og så er den bygget til, at kunne holde til at blive brugt af det Danske forsvar og politi. Som betyder du får en lygte der kan holde til leg, vand og meget meget mere. 

Orbiloc en lygte som gør I bliver set, man kan faktisk se lyset fra den hele 5 kilometer væk, som betyder, at du altid kan se din hund ude på marken eller hvor I nu går jeres turer.

Orbiloc - Lavet i Danmark

Historien bag Orbiloc

Historien bag Orbiloc er en dansk iværksætter succes historie, det er historien om vejen til en lygte, der er bygget på et helt fast sæt værdier nemlig: Sikkerhed, Kvalitet, Ansvar, Respekt og Ærlighed.

Anette Kristensen og Jan Jægergaard er iværksætterne bag Orbiloc og har i en årrække arbejdet for en fælles livsdrøm, at lave et selskab, som er baseret på deres fælles passion, nemlig at være aktiv og udfordrende i det Danske udendørs og friluftsliv.

Ambitionen var at lave sikkerhedslys, som kunne holde til selv det mest aktive udendørsliv og derfor er kvalitet også en af deres helt store fokus områder.

Med udgangspunktet for "hvad der bringer sikkerhed" har Orbiloc vendt udviklingsprocessen på hovedet og fra starten, har den baseret på brugerens behov. De teknologiske valg, den avancerede produktionsteknik og de håndplukkede materialer, er alle et resultat af den konstante søgen efter en løsning, der passer til brugerne. 

Resultatet er Orbiloc Safety Light ™. Og du kan selvfølgelig købe her på Os med kæledyr. så du og din hund kan blive set i mørket.

 

 

Orbiloc lygter til hunde


ORBILOC LYGTEN TIL HUNDE, FÅES I FLERE FARVER

Køb Orbiloc til hunde i flere farver
ORBILOC LYGTEN TIL HUNDE, FÅES I FLERE FARVER

Lygten der sikrer dig og din hund i mørket

Før: 299,00 kr

Pris: 189,00 kr

 

          


Op til 5 km synlighed

Orbiloc Dual Safety Light til hunde og til folk der opholder sig udendørs, er en danskproduceret LED sikkerhedslygte i meget høj kvalitet, og er designet til at holde dig og din hund sikker i mørket.

  

Sikkerhedslygten fra Orbiloc sikre du er synlig for andre i mørket på en afstand helt op til 5 kilometer som betyder, at når du opholder dig udendørs i mørket alene eller med din hund, så kan andre bedre se jer. Dette reducerer drastisk risikoen uheld eller andre farlige situation og på samme tid gør det muligt for dig at se din hund på lang afstand, skulle den løbe frit rundt i mørket.

Lyset fra Orbiloc lygten bliver reflekteret i dens omgivelser, begrund af den unikke linse som sidder i lygten fra Orbiloc, bliver lyset sendt ud i en 270° bue, der gør at Orbiloc lygten er synlig fra alle retninger. 

 

Vandtæt & Pålidelig

Orbiloc Dual Safety Light er vandtæt ned på en dybde af 100 meter, og er testet til IPX8 standard så dun hund kan gå i vandet uden der sker den noget.

  

Orbiloc er testet og er derfor godkendt til IPX8's standarder, som indikerer hvor modstandsdygtig et produkt som lygten fra Orbiloc er imod regn og når det bliver holdt under vand. Orbiloc Dual har fået det højeste niveau af denne certificering, som betyder at lygten kan holde til at være under vand i længere perioder og ikke bare blive dyppet i vand. Orbiloc Dual er nemlig bliver testet i et trykkammer fyldt med vand, hvor den blev udsat for et tryk på 11 bar, som svarer til en vanddybde på 100 meter i en hel time, så du lygten er altså ikke din undskyldning for ikke at gå tur når det regner ;-) 
Se alle tests og certifikationer af Orbiloc Dual Safety Light her.

Udover denne test er Orbiloc Dual Safety Light også testet i ekstreme temperaturer, og kan derfor holde til temperaturer fra 50°C til -40°C.

Så den vil kunne holde til det Danske vejr, lige meget hvor god en sommer vi oplever.

 

Modstandsdygtig selv til den arktive hund

Orbiloc Dual er en meget modstandsdygtig lygte, og kan modstå en vægt op til 100 kg. Som betyder at selv en meget aktiv hund, vil få meget svært ved at ødelægge denne. Udover har lygten fra Orbiloc klaret sig rigtig, rigtig godt i diverse slidtests og fremskyndede livstests - altså hvor længe den holder. Dette skyldes det helt unikke design som er udført i høj kvalitet. Orbiloc lygten er derfor ekstremt modstandsdygtig overfor slag og tryk, og bliver ikke påvirket under chok, vibrationer eller trykændringer. Du kan derfor tabe den, kaste den eller endda køre den over, og lygten vil stadig virke - ikke at vi anbefaler det, men den hund skal ikke holde sig tilbage.

 

Fremstillet i Danmark & med 3 års Garanti

Orbiloc Dual Safety Light er designet og bliver produceret i Danmark hos Orbilocs produktionsfaciliteter i Aarhus. Dette betyder også Orbiloc har fuld kontrol over fremstilling af deres lygter og kan derfor sikre de er produceret efter de højeste standarder indenfor kvalitet og teknologi.

  

Det er også derfor professionelle atleter, weekendkrigere (Hardball, airsoft m.m.), militærer, politet og mange andre benytter sig af Orbiloc sikkerhedslygten til at højne deres sikkerhed og synlighed i deres omgivelser. En af de primære grunde til dette er fordi den lever op til de højeste standarder indenfor holdbarhed, synlighed og kvalitet. Som betyder den kan holde til selv disse ekstreme forhold.

Orbiloc stoler så meget på deres eget produkt at de giver en udvidet 3-års garanti på deres lygter.

 

Brugervenlig design

Orbiloc Safety Light har to funktioner – blinkende og fast lys – som man kan vekslet imellem med blot én hånd, også selvom man har handsker på.

      

Og du skifter nemt mellem de to funktioner, det eneste du skal, er ganske enkelt  at dreje "Funktionsvælgeren"  som er en rund ring, med en rillede trekant , som du  skal deje, så den står foran den ønskede funktion.

Du kan deje funktionsvælgereren uendeligt til højre og venstre, hvor den går forbi de fire positioner som der er – to SLUK positioner, en blinkende position og en fast/konstandt lys.

Batterilevetiden er 100 timer på fast lys, og 250 timer på blink. Batterierne kan naturligvis skiftes.

 

Kan fastgøres på alt

 Orbiloc Dual kommer med forskellige  mulighed for fastgørelser, og kan monteres på enten ejer, hund, liner og meget mere.

Lygten fra Orbiloc,bliver brugt af mange forskelle typer, som ikke er et problem,takket være de alsidig fastgørelses muligheder som den tilbyder, kan du fastgøre din Orbiloc Dual på enhver strop, pæl eller bælte, dette giver dig nærmest et uendelig antal muligheder for at være synlig og sikker uanset hvilke aktiviteter du og din hund begiver jer ud i.

 

Håber i kunne bruge denne information omkring Orbiloc - har i spørgsmål kontakt os, så skal vi nok finde et svar til jer.

 

Med venlig hilsen

Jacob N. Masters I Os med kæledyr