100% Dansk webshop - Af hjertet Tak for din støtte.

Velkommen til os med kæledyr Læs mere her

Artikler om kæledyr - Læs dem her

Lily's kitchen - hundefoder & kattemad lavet med kærlighed ❤️

Lily's kitchen - foder til hunde & katte lavet med kærlighed ❤️
Lily's Kitchen er ejet af Henrietta Morrison og blev opkaldt efter og skabt til hendes yndig border terrier, Lily. Hun er starten på  inspiration bag vores hundefoder og kattemad

Efter at have lavet mad til Lily og plejet hende tilbage til helbredet, blev Henrietta forfærdet over at opdage, hvad almindelig kæledyrsfoder blev lavet af.

Så hun arbejdede sammen med dyrlæger, ernæringseksperter og landmænd for at skabe nogle meget specielle opskrifter ved hjælp af naturlige, sunde ingredienser uden nasties. Mad hun var glad for at fodre Lily og glad for at anbefale til andre.

I dag laver Lily's Kitchen mange flere opskrifter og følger de samme principper, som da Henrietta først startede. Det hele stammer fra kærlighed, og de lægger den samme kærlighed i deres mad.

Lily's Kitchen skaber naturligt lækker, sund mad til katte og hunde, fordi vi mener, at vores kæledyr fortjener at spise ordentlig mad, der er fuld af nærende ingredienser. Vi ved alle, at en afbalanceret, ernæringsmæssig diæt er nøglen til at blive i tip-top-tilstand, indvendigt og udvendigt.


 
DE RIGTIGE INGREDIENSERVed at passe på vores ingredienser hjælper vi os med at skabe den mest naturlige nærende og lækker ordentlig mad. Til at begynde med bruger vi kun korrekt kød - enten frisk eller frisklavet - som er let at fordøje. Vores lækre frugt, sunde grønsager, sunde urter og botaniske produkter er i topkvalitet, produkter af høj kvalitet. Og vi bruger aldrig noget kødmåltid eller andre nasties i vores opskrifter nogensinde.
Friske ingredienser er brugt og intet andet
Alle Lily's kitchens opskrifter er alle lavet med de bedste naturlige, næringsrige ingredienser, så du kan servere et uimodståeligt, nærende måltid til din firbenede ven hver eneste dag.

Lily's kitchen er meget opmærksomme på, hvad der kommer i deres hundefoder og kattemad, og det er derfor, Lily's kitchen insisterer på kun at bruge ingredienser som er helt i top.

Lily's kitchen opskrifter indeholder derfor masser ordentligt og rigtigt kød, sund frugt, grøntsager og urter, vitaminer, mineraler ... og absolut ingen billige fyldstoffer eller nasties overhovedet.

Vi brænder for kæledyrs sundhed og lykke. Faktisk kan du sige, at vi er på en mission om at ændre den måde, kæledyr spiser - væk fra en overdrevent forarbejdet diæt lavet med ukendelige ingredienser, til en naturlig en fuld af godhed. Du vil se en forskel ... lige fra det første måltid!

 
DE RIGTIGE INGREDIENSERAlle opskrifter fra Lily's Kitchen er lavet med de bedste naturlige, næringsrige ingredienser, så du kan servere et uimodståeligt, nærende måltid til din firbenede ven hver eneste dag.
Lily's Kitchen er meget opmærksomme på, hvad der går i deres kattemad og hundefoder, og det er derfor, de insisterer på kun at bruge ingredienser af højeste kvalitet.
Lily's Kitchen opskrifter indeholder derfor altid ordentligt kød, sund frugt, grøntsager og urter, vitaminer, mineraler ... og absolut ingen billige fyldstoffer eller nasties overhovedet.

 

Kun rigtig kød og fisk

Rigtig hundefoder og kattemad betyder de rigtige ingredienser. Lily's kitchen bruger derfor kun ordentligt kød og fisk i deres foder til hunde og katte, fordi proteiner til dit kæledyr er vigtige for god muskel- og sund vævsvækst.

Kvalitets kød er også lettere at fordøje end forarbejdet kødmel og andet kød, der betyder færre forstyrrede maver.

Alt kød og fisk brugt i foder hos Lily's kitchen er derfor frisk eller frisk tilberedt.

Variation er nøglen til en afbalanceret diæt, så en vidunderlig vifte af kød og fisk hjælper os med at skabe et udvalg af lækre opskrifter, fyldt med den bedste ernæring til dit kæledyr.

 
FIND HUNDEFODER & KATTEMAD FRA LILY'S KITCHENFind masser af hundefoder og sygdomsdiæter her Find masser af kattemad og sygdomsdiæter her
Liquid error (layout/theme line 481): Could not find asset snippets/textBoxScript.liquid Liquid error (layout/theme line 485): Could not find asset snippets/ecom_footer.liquid