Gå til indhold

❤️ Lily's kitchen - hundefoder & kattemad lavet med kærlighed ❤️

Ved at passe på vores ingredienser hjælper vi os med at skabe den mest naturlige nærende og lækker ordentlig mad. Til at begynde med bruger vi kun korrekt kød - enten frisk eller frisklavet - som er let at fordøje. Vores lækre frugt, sunde grønsager, sunde urter og botaniske produkter er i topkvalitet, produkter af høj kvalitet. Og vi bruger aldrig noget kødmåltid eller andre nasties i vores opskrifter nogensinde.

LILY's KITCHEN LAVER FODER TIL BÅDE HUNDE OG KATTE

Hills Science Plan - foder som din hund eller kat vil elske.

Hunde er en del af familien, og de fortjener naturligvis, at spise foder lavet på naturligt og lækre råvarer. Kitchen er lige det og deres opskrifter er som var det hjemmelavet og dejlig nærende, velsmagende og så har vi endnu ikke talt om deres bagte godbidder.

Lavet på rigtig køb Rigtigt kød

Foder til katte på Kornfri opskrift Kornfri opskrift

Komplet foder - alt din kat skal bruge Komplet foder

Hills Science Plan - foder som din hund eller kat vil elske.

Katte fortjener ordentlig mad, der er naturligt, sundt og lækker. Lily's Kitchen er lige det og deres opskrifter er som var det hjemmelavet og dejlig nærende, velsmagende og så har vi endnu ikke talt om deres bagte godbidder.

Se alt kattemad fra lily's kitchen her

Lavet på rigtig køb Rigtigt kød

Foder til katte på Kornfri opskrift Kornfri opskrift

Komplet foder - alt din kat skal bruge Komplet foder

Section
Tørfoder til hunde fra Lily's Kitchen

Tørfoder til hunde

Vådfoder til hunde fra Lily's Kitchen

Vådfoder til hunde

Tør foder til katte fra Hill's Prescription diet

Tørfoder til katte

Vådfoder til Katte fra Hill's Prescription diet

Vådfoder til katte

LILY'S KITCHEN GODBIDDER

Tørfoder til hunde fra Lily's Kitchen

Masser af forskellige lækre godbidder til hunde

Tørfoder til hunde fra Lily's Kitchen

Forskellige størrelser Woofbrush Dental Chew til hunde

Tørfoder til hunde fra Lily's Kitchen

Masser af forskellige lækre godbidder til katte

LILY'S KITCHEN ER LAVET MED KÆRLIGHED TIL KÆLEDYR...

For over ti år siden, Henrietta; Lilys ejer kæmpede for at finde et foder til kæledyr fyldt med ærlige, naturlige ingredienser. Efter at Lily blev syg og led med ondt og kløende hud, begyndte Henrietta at lave mad fra bunden for at pleje hende tilbage til helbredet. Et meget elsket familiemedlem fortjente Lily intet andet end ordentlig mad, og Henrietta spekulerede på, hvorfor alle elskede kæledyr ikke kunne få deres poter på det samme. Henrietta besluttede derefter at arbejde med nogle strålende dyrlæger og ernæringseksperter for at lave lækre kvalitetsopskrifter ved hjælp af sunde ingredienser og ligesom det blev Lily's Kitchen født. I dag laver vi stadig disse opskrifter og så mange flere efter de samme principper, der startede det hele: ordentlig mad, lavet med kærlighed.

LÆS MERE OM LILY'S KITCHEN

LÆKRE GODBIDDER FRA DYRLÆGEN

Hos Hill's tænker vi altid på hvad der bliver det næste, så du og din hund eller kat kan nyde nuet. strålende øjne.

FORSKELLE, DU KAN SE, MÆRKE OG STOLE PÅ

BIOLOGISK BASERET ERNÆRING

Alt foder fra Hill's er udviklet af et team af dyrlæger, ernæringseksperter og forskere med speciale i foder.

GODKENDT AF VORES FIRBENEDE SAMARBEJDSPARTNERE

Vores globale Pet Nutrition Centre hjælper med at udvikle foder, der er et skridt foran, så din hund eller kat kan få det bedste liv.

HILL'S FOOD, SHELTER & LOVE

Hill's giver livsændrende ernæring til internater for at hjælpe hjemløse hunde og katte med at finde et blivende hjem.

Hvad er der i Lily's Kitchens foder?

Vores kæledyr fortjener at spise ordentlig mad, der er fuld af godhed, så vi bruger sunde, nærende ingredienser til at lave lækre, naturlige opskrifter, ernæringsmæssigt skræddersyet til at hjælpe med at holde din firbenede ven i den bedste stand. Vores kæledyr er en del af familien, så vi vil give dem den slags mad, som vi ved, de vil elske, og vil gøre dem mest godt. RIGTIGE BESTANDDELER At passe på vores ingredienser hjælper os med at skabe den mest naturligt nærende og lækre mad. Til at begynde med bruger vi kun ordentligt kød - enten frisk eller frisklavet - der er let at fordøje. Vores lækre frugt, sunde grøntsager, sunde urter og botaniske produkter er af højeste kvalitet, produkter af høj kvalitet. Og vi bruger aldrig noget kødmåltid eller andre nasties i vores opskrifter nogensinde. 20-30% AF EN KOMPLET, BALANCERET FODER FOR DIN HUND SKAL KOM FRA PLANTER Vi mener, at kæledyr fortjener at spise ordentlig mad, fuld af de rigtige ingredienser, der hjælper dem med at vokse, udvikle sig og forblive sunde og glade. Derfor arbejder vi tæt sammen med dyrlæger og ernæringseksperter for at skabe ernæringsmæssigt komplette, ekstraordinære opskrifter til hvert trin i dit kæledyrs liv. Vores opskrifter er specielt oprettet for at hjælpe dit kæledyr med at blive den allerbedste, uanset alder.

Skræddersyet til kæledyr AF ALDER

Vores opskrifter er ernæringsmæssigt skræddersyet til dit kæledyrs stadie i livet, så uanset om din er en lille eller en gylden oldie, kan du holde dem bedst ved helbredet. Vi arbejder tæt sammen med vores dyrlæge og ernæringsekspert for at skabe komplette og afbalancerede opskrifter ved hjælp af naturlige ingredienser af høj kvalitet, vitaminer og chelaterede mineraler for at hjælpe dit kæledyr med at få det bedste ud af deres mad. Fuldstændige og afbalancerede opskrifter Vores komplette opskrifter har alt, hvad din yndlingsfæller har brug for til en ordentlig, afbalanceret diæt, der hjælper med at holde dem sunde og nærede. Dit kæledyr har den bedste chance for at leve til en moden alderdom, hvis du fodrer dem med en naturlig, sund, nærende diæt, der understøtter deres helbred. Når alt kommer til alt ved vi alle, at en afbalanceret kost er nøglen til at forblive i tip-top-tilstand, indvendigt og udvendigt. “En balanceret diæt er nøglen til at blive i tip-top-tilstand, inde og ude.” Skræddersyet til ethvert livsfase Uanset om du har en livlig lille, en voksen eller en gylden oldie, har vi omhyggeligt oprettet en opskrift (med hjælp fra vores dyrlæge og ernæringsekspert) bare til dem. Hvalpe og killinger har brug for ingredienser til at hjælpe dem med at vokse, udvikle og opbygge et sundt immunsystem. Voksne kæledyr har brug for masser af godhed for at passe dem fra top til tå og for at holde dem lyse og aktive. Hunde og katte i deres modne år vil sætte pris på lidt ekstra knogle- og ledstøtte, en hjælpende hånd med meget fordøjelige ingredienser og speciel ernæring, der hjælper med at holde dem bedst. Vi er her for dem på hvert trin. ARBEJDE MED EKSPERTERNE Vi arbejder tæt sammen med vores dyrlæge og ernæringsekspert for at sikre, at vores opskrifter har alt, hvad dit kæledyr har brug for og ønsker af deres mad. Alle vores opskrifter er også godkendt af vores dyrlæge, så du kan stole på, at vores rigtige mad til kæledyr er den allerbedste. At vælge naturligt nærende, sund mad er den perfekte måde for din firbenede ven at leve et lykkeligere, sundere - og forhåbentlig længere - liv.

Vi gør os umage og det gør Hill's også!

Vores opskrifter er alle lavet med de bedste naturlige, nærende ingredienser, så du kan servere et uimodståeligt, nærende måltid til din firbenede ven hver eneste dag. Vi er meget opmærksomme på, hvad der går i vores rigtige mad, og det er derfor, vi insisterer på at bruge ingredienser i topklasse. Vores opskrifter indeholder ordentligt kød, sund frugt og grønt, urter, vitaminer, mineraler ... og absolut ingen billige fyldstoffer eller nasties overhovedet. De bedste bidder Vi bruger kun ordentligt kød: intet kødmel, intet benmel og intet kød. FANTASTISK AFFALD Slagteaffald indeholder vitale næringsstoffer, der ikke findes i muskelmasse, og er en rig kilde til vitaminer, mineraler og aminosyrer som taurin, hvilket er vigtigt for katte. SPIS MERE VEG Mens hunde trives godt med en kødfuld diæt, er introduktion af grøntsager en glimrende måde at tilføje mere variation og næringsstoffer til den ugentlige menu. Gør det forsigtigt Vi dampkog grøntsagerne i vores våde mad for at hjælpe med at låse al godheden inde. RIGTIGT KØD OG FISK Korrekt mad betyder rigtige ingredienser. Du finder ikke engang et stykke kødmåltid i vores opskrifter. Vi bruger kun ordentligt kød og fisk i vores måltider, fordi proteiner er vigtige for din muskel og sund vævsvækst for dit kæledyr. Korrekt kød er også lettere at fordøje end forarbejdet kødmel og andet udsmeltet kød, hvilket betyder færre forstyrrede maver. Alt vores kød og fisk er frisk eller frisklavet. Sort er nøglen til en afbalanceret kost, så et vidunderligt udvalg af kød og fisk hjælper os med at skabe et udvalg af lækre opskrifter, fyldt med den allerbedste ernæring til dit kæledyr. “ALT VÅRT KØD OG FISK ER FERSKT ELLER FERSKT FORBEREDT” HELE GRØNTSAGER « Hunde er naturlige altædende, hvilket betyder at de kan lide at spise både kød og grønt. Cirka 20-30% af en komplet, afbalanceret diæt til din pooch skal komme fra planter. Vores lækre frugt og livlige grøntsager er fulde af antioxidanter og er en god kilde til mineraler, vitaminer og fibre. Ud over at være super sunde og nærende er de naturligvis også meget velsmagende. “20-30% af et FULDT, BALANCERET FODER FOR DIN HUND SKAL KOM FRA PLANTER” URTER & BOTANIKA Vi vælger omhyggeligt et udvalg af naturligt nærende urter - blomster, rødder og blade - for bedst at supplere vores sunde opskrifter. For eksempel har morgenfrueblader en strålende antioxidantvirkning, og hyben er rig på vitamin C. Burrerod indeholder værdifulde vitaminer og mineraler, mens blomster af gyldne stænger er gode til helbredende sundhed. Disse og andre velsmagende urter hjælper alle med at bringe vidunderlig variation i dit kæledyrs daglige diæt. “VI VÆLGER UDVALGT ET UDVALG AF NATURLIGE NÆRINGSMÆSSIGE URTER OG BOTANIKA”