100% Dansk webshop - Af hjertet Tak for din støtte.

Velkommen til os med kæledyr Læs mere her

Artikler om kæledyr - Læs dem her

FÅ EN GRATIS AKTIV MADSKÅL

Til en værdi af 299,- når du køber en *stor pose foder fra Hill's tørfoder til hunde.

hundetegn

 

Sådan bestiller du hundetegn med gravering

Når du har bestilt det ønskede hundetegn, sender vi en mail til dig. Du besvarer mailen med den ønskede tekst. Du skriver, hvad du ønsker, der skal stå på side 1, og – hvis muligt ved valgte hundtegn – hvad der skal stå på side 2. Jo mere tekst, du ønsker, des mindre bliver skriften.

Det er vigtigt, at du læser det, du har skrevet, igennem for at undgå fejl. Din mail med tekst er bindende, da vi jo ikke kan viske graveringen ud igen. Så læs den lige igennem en ekstra gang!

Smart dobbeltgravering! Teksten på hundetegn købt hos Osmedkæledyr.dk holder længere end de fleste andre hundetegn, da vores maskine graverer teksten 2 gange!

Lov om hundetegn

I Danmark er det lovpligtigt, at hunde bærer et synligt hundetegn, fra de er 4 måneder. Ifølge lovgivningen skal der stå hundens ejers navn og adresse på. Loven er gammel og siger derfor intet om telefonnummer, men det er anbefalelsesværdigt at tilføje, da det vil gøre det lettere for fremmede at kontakte dig, hvis de har fundet din hund.

I bekendtgørelsen om lov for hunde, står der følgende:

§1. Besidderen af en hund skal sørge for, at hunden, inden den er 8 uger gammel, er mærket og registreret. Besidderen af en hund skal endvidere sørge for, at hunden, fra den er 4 måneder gammel, bærer halsbånd forsynet med et skilt, der angiver besidderens navn og adresse.

Er hunden ikke registreret, eller bærer den ikke hundetegn, risikerer du en bøde. Politiet har ydermere ret til at lade hunden mærke og registrere for ejers regning.

Hvis du rejser med din hund, bør du være opmærksom på at undersøge lovgivningen omkring hunde og hundetegn i det land, du rejser til, da loven her kan være anderledes end i Danmark.