DYRLÆGEHUSET VIDEBÆK

Hos Dyrlægehuset Videbæk fokuserer vi på høj faglighed og personligt kendskab til den enkelte hund og kat.

Bliver du mødt af veluddannet fagpersonale og vi bestæber os på, at det altid er den samme dyrlæge, der tilser dit kæledyr.

Dette sikrer ensartethed ved sundhedsundersøgelse og en gennemtænkt behandlingsplan til dit kæledyr i forbindelse med sygdom.

Vi tilbyder de fleste behandlinger og operationer af dit kæledyr.

Forventningsafstemning prioriteres højt og det er vigtigt, at du som ejer får ordentlig information om sygdomsforløb, efterbehandling og ikke mindst de økonomiske omkostninger.

SHOP ONLINE - VÆLG KATEGORI

SE AKTUELLE TILBUD PÅ HILL'S

Hvem er Dyrlægehuset videbæk


Dyrlægehuset Videbæk ejes af Veterinærsygeplejerske Nicoline Birkekær Holmgaard og Dyrlæge Bettina Noes Dueholm.

Dyrlæge Bettina Noes Dueholm er uddannet dyrlæge i 2006, og har arbejdet som smådyrsdyrlæge lige siden. Bettina startede ved dyrlægehuset Videbæk i 2016 og arbejder primært med tandpatienter og scanninger. Hun arbejder også med kirugiske og medicinske patienter. Bettina har en lang række efteruddannelseskurser i billeddiagnostik, tandsygdomme og tandkirurgi. Hun taler gerne rigtig meget om tænder. Bettina har klinikhunden Merle Krystal, der ofte lægger krop til forskellige øvelser og betalingen foregår helst i godbidder.

Dyrlæge Trine Refstrup er uddannet i 2006. Trine blev ansat ved Dyrlægehuset Videbæk i 2019. Trine er meget passioneret omkring hudlidelser og reproduktion. Derudover er udredning af medicinske patienter og kompliceret kirurgi et stort interesseområde og Trine har været på flere kurser i dette. Trine har flere katte derhjemme, og de nyder godt af at bo på landet hos Trine.

Dyrlæge Amalie C Jonassen er ansat ved Dyrlægehuset Videbæk i 2021. Hun arbejder med medicinske og kirurgiske patienter samt tandrensning. Udredning af haltheder er et stigende interesseområde samt tilhørende billeddiagnostik.

Veterinærsygeplejerske Nicoline Birkekær Holmgaard beskæftiger sig med pasning og pleje af raske og syge kæledyr. Hun har efteruddannelseskurser indenfor anæstesi og overvågning af narkosepatienter, tandrensning af hund og kat. Adfærdsvejledning har hun også efteruddannelse i og det vejleder hun rigtg gerne meget omkring.

Veterinærsygeplejerske Sara Kølbæk Hansen er ansat ved Dyrlægehuset Videbæk i 2022. Hun assisterer rundt i hele huset og er også at finde til negleklip. Sara har hunden Teddy, som hun træner flittigt.

Klinikassistent Winnie Vestergaard Mortensen. Winnie er uundværlig og har det store overblik over materialerne i huset, hvor hun også assisterer ved forskellige opgaver. Winnie har flere års erfaring som jagthundefører og ejer selv 2 hønsehunde.

Klinikassistent Else Albæk Nielsen er ofte at finde bag skranken eller på kontoret. Hun assisterer også ved forskellige andre opgaver i huset, hvor der er brug for en ekstra hånd. Else har 3 dygtige jagthunde, som hun selv træner.

Åbningstider

Mandag 8.00-15.00
Tirsdag 8.00-15.00
Onsdag 8.00-15.00
Torsdag 8.00-18.00
Fredag 8.00-14.00

Kontakt Dyrlægehuset Videbæk

Du ringer til os på telefonnummer 97 17 50 40 og bestiller tid. Alternativt kan du booke en tid online under TIDSBESTILLING. Hvis din hund eller kat er akut syg, finder vi en tid hurtigst muligt.

Efter den indledende undersøgelse aftaler vi sammen det videre forløb. Hvis det ønskes, kan vi altid give et vejledende prisoverslag på den samlede undersøgelse og behandling.

Dyrlægehuset Videbæk
Ørnevej 1, 6920 Videbæk

www.dyrlægehusetvidebæk.dk
Tlf.: 97 17 50 40
E-mail: info@dhvb.dk

HVEM MØDER DU I KLINIKKEN

Bettina Noes Dueholm

Dyrlæge

Amalie C Jonassen

Dyrlæge

Trine Refstrup

Dyrlæge

Nicoline Holmgaard

Veterinærsygeplejerske

Sara Kølbæk

Veterinærsygeplejerske

Winnie Mortensen​

Klinikassistent

Else Albæk Nielsen

Klinikassistent