FERIEPERIODEN ER OVER OS - BESTIL I GOD TID! ☀️

100% Dansk webshop - Af hjertet Tak for din støtte.

Artikler om kæledyr - Læs dem her

Dyreklinikken Skovlunde-Herlev

Dyreklinikken Skovlunde-Herlev

Dyreklinikken Skovlunde-Herlev er en moderne smådyrsklinik. Med udgangspunkt i tidssvarende bygninger, det rigtige udstyr og veluddannet personale, ønsker vi at yde den bedst tænkelige service for vores patienter og deres ejere.

Vi sætter en ære i at skabe en atmosfære, hvor patienter og klienter kan føle sig trygge og hvor behandlingen lever op til nutidens høje standard.

Om Petshoppen
Petshoppen befinder sig i klinikkens store venteværelse. Det er vores mål kun at sælge foder, plejeartikler og tilskudsprodukter, som er gennemtestede og af høj kvalitet.
Det er fortrinsvis veterinærsygeplejersker og elever, der ekspederer i Petshoppen. Om lørdagen er det dyrlægestuderende der tager sig af betjeningen. Alle har gennemgået kurser i rådgivning om fodring til hund og kat.

I Petshoppen finder du:

  • Foder til hund, kat og gnavere
  • Sygdoms Foder til hund og kat
  • Tilskudsfoder (vitaminer, mælkeerstatninger, glucosaminer, mm.)
  • Plejeatikler (potevoks, ørerens, øjenbadevand, osv.)
  • Shampooer (både medicinske og almindelige shampoer)
  • Tilbehør (snore, halsbånd, foderskåle, transportkasser mm.)
  • Legetøj til hund og kat
  • Midler til behandling af lopper, flåter og andet utøj

Valg af det rigtige foder har stor betydning
Dit dyrs foder er afgørende for dets sundhed. Det gælder både dyr, der er sunde og raske, og dyr der af sygdomsmæssige årsager har brug for et særligt foder. Der findes i dag et væld af forskellige foder mærker og typer. Det kan være noget af en jungle at finde rundt i.
I Petshoppen er veterinærsygeplejersker og –elever alle uddannet til at rådgive dig om valg af det mest optimale foder til dit dyr. I Petshoppen forhandler vi foder af mærkerne Specifik, Hills (Science Plan og Prescription Diet) og Royal Canin. Det er alle mærker der er gennemtestede og hvis kvalitet vi kan stå inde for.

Spørg hvis du ikke kan finde det ønskede foder på hylden
På grund af begrænset lagerplads kan vi ikke have alle typer af foder hjemme samtidig. Vi kan dog altid bestille det ønskede hjem til dig inden for mærkerne Specifik, Hills (Science Plan og Prescription Diet) og Royal Canin.


KONTAKT INFORMATION 

For aftale om konsultation:
Ring på telefon 44 91 90 77

Vagtordning udenfor åbningstid:
Ring på telefon 70 22 11 01

Hjemmeside: http://www.skovdyr.dk/
Email: kontakt(at)skovdyr.dk

ÅBNINGSTIDER
Alle hverdage fra
8.00 - 17.00.
Lørdag fra 10.00 - 14.00.