Gå til indhold
Alt til du skal bruge til din fugl

Find alt til fugle

Har du en fugl som kæledyr? Så kan du finde alt, hvad du skal bruge af foder, tilbehør, legetøj og meget andet her hos Os med kæledyr. Med andre ord finder du altså alt til fugle – uanset om du er ejer af en undulat, kanariefugl, papegøje eller en helt fjerde fugl!

Vidste du? Fugle er yderst intelligente dyr! Derfor er det vigtigt at udstyre dine fugle med legetøj samt udskifte det jævnligt, så dit kæledyr altid er stimuleret og underholdt. 

Fuglefoder

Fuglefoder

Tilbehør & Fugleburer

Tilbehør & Fugleburer

Fuglelegetøj & Gynger

Fuglelegetøj & Gynger

Redemateriale & Kasser

Redemateriale & Kasser

Trug, Badekar & Siddepinde

Trug, Badekar & Siddepinde

Vitaminer m.m.

Vitaminer m.m.

Mineralsten, Sand & grit

Mineralsten, Sand & grit

Andet fugle tilbehør

Andet fugle tilbehør

Bunddække til fugl

Bunddække til fugl

Fuglegodbidder

Fuglegodbidder

Modermælkserstatning til hvalpeModermælkserstatning til hvalpe

Ting til fugle

Det er vigtigt med det helt rigtige til din fugl! Hos os finder du fuglefoder fra anerkendte producenter, som ydermere er artsspecifikt, så du altid giver dit kæledyr det allerbedste. Men det hele skal ikke handle om foder og vitaminer – vi har nemlig også en masse sjovt udstyr til din fugl, som giver din elskede næbede ven et liv i sus og dus! 

Køb dit fuglebur hos os, og indret det med badekar, siddepinde og mineralsten, som skaber de bedste rammer for din fugl. Vi har derudover også et bredt udvalg af fuglegodbidder, når dit kæledyr fortjener lidt ekstra forkælelse. 

Gode råd om fugle

Fugle findes i en bred vifte af racer! Særligt mindre fugle er et godt valg, hvis I skal have fugl for første gang. De er nysgerrige og børnevenlige, hvorimod større fugle som papegøjer kan være ekstra sarte og kræve en del mere.  

Det bedste råd er at sætte dig godt ind i den pågældende fugl, som er dit kæledyr. På den måde bliver du klædt allerbedst på til at opfylde fuglens behov i forhold til omgivelser. Én ting er sikkert: du kan få en masse sjov med din fugl, og når du først har vundet dens tillid, kan du træne den til alverdens sjove kunstner. 

Nyttige artikler om undulater, parakitter & andre fugle

Er det lyserøde undulater?

Vores art ligner meget undulater, vi er små og fine, meget stille, menneskerne der hører os siger vi har en dejlig blød pludren, en lille “Tweet” lyd, og så har vi mange flere halefjer end undulaten 

LÆS HELE ARTIKLEN HER

Skift til pellets - Langsomt & sikkert

Skift til pellets - Langsomt & sikkert I løbet af en uge skifter din fugl gradvist fra sin gamle mad til en ny pellets baseret fodringsplan.

Bedst til Conure, så som parakitter eller større 

LÆS HELE ARTIKLEN HER

Sunde godbidder til hunde

Beløn din hund med en sund godbid, så skal du ikke tænke på, om det er dårligt for hundens vægt og helbred. Faktisk er det muligt, at finde godbidder som er gode for din hunds helbred.

LÆS HELE ARTIKLEN HER

Indkøbskurv