100% Dansk webshop - Af hjertet Tak for din støtte.

Velkommen til os med kæledyr Læs mere her

Artikler om kæledyr - Læs dem her

Er det lyserøde undulater??

Er det lyserøde undulater??

Katja N Masters |

 

Vores art ligner meget undulater, vi er små og fine, meget stille, menneskerne der hører os siger vi har en dejlig blød pludren, en lille “Tweet” lyd, og så har vi mange flere halefjer end undulaten 

Vi bliver ca 15 år og kun ca 19-23 cm, altså vi synes jo ikke vi er små, men det siger Raphael (Brille Amazonen i butikken) vi er!

Vi spiser hirse- og græsblandinger.  Vi plejer at spise og snakke mest ved solopgang og ved solnedgang. Vi har en sød/blød lille ”tweet” lyd, men vi er ret stille af natur. Hannerne har blå pander, mens hunnerne kun har lidt eller ingen blå farve.

Vi er meget intelligente og selskablige fugle og vi elsker vores daglige bad. Vi elsker, for det meste, frisk frugt og grønt.

Nej, vi er ikke undulater, vi er 2 små flotte Rosa Bourke’s papegøjer eller også kendt under navnet Bourke’s parakitter. Vi kommer oprindeligt fra Australien og er græspapegøjer.

Note fra Foderboxen:

Det er en race foderboxen varmt kan anbefale, de er små søde og har et behageligt temperament. De findes både som voilerefugle og kan også købes håndsopmadede.

med venlig hilsen

Katja N-Masters | Certificeret Dyrehandler

2 kommentare

Tak for en konkret beskrivelse af lyserøde bourkes. Har lige købt et par.de er meget smukke.har fået stort indebur til dem i vinter, til sommer skal de i udendørs voiliere. Glad for at de kan blive så gamle. Godt nytår .irene b

Irene. Birkekjær,

hey..hvor håndtamme og menneskeselskablige er de som enkelte og par/flere ?

eddie,

Afgiv din kommentar

Bemærk alle kommentarer skal godkendes før man ser dem på siden.

Liquid error (layout/theme line 481): Could not find asset snippets/textBoxScript.liquid Liquid error (layout/theme line 485): Could not find asset snippets/ecom_footer.liquid